شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۰۹۱۲
تاریخ انتشار : ۲۷ : ۰۹ - ۰۶ دی ۱۳۹۵
در گفتگو با دیباچه
شکرخدا گودرزی با گلایه از اوضاع نابسامان موجود، تئاتر را عرصه یکه تازی غیر متخصصانی می داند که فقط به پول فکر می کنند!

شکرخدا گودرزی بازیگر و کارگردان تئاتر که در سال های اخیر فعالیت کمتری در عرصه تئاتر دارد در اینباره به خبرنگار تئاتر پایگاه خبری دیباچه، گفت: مدتهاست که تئاتر فضای خوبی ندارد؛ گویا اشخاصی هستند که خوش ندارند تئاتر مسیر درست خودش را طی کند و متأسفانه هرچه می گذرد اوضاع تئاتر نابسامان تر می شود.

سالن های تئاتر را به کاباره تبدیل کرده اند!

این هنرمند با تأکید بر اینکه دلیل این نابسامانی مسئولان هستند گفت: گویا در تئاتر این سالها، فروش گیشه بر همه چیز ارجحیت دارد تا آنجا که کیفیت آثار نادیده گرفته می شود و هر اثر نامربوطی به اسم تئاتر به روی صحنه می رود!

بازیگر سریال «شب دهم» در ادامه گفت: در همه جای دنیا بین تئاتر فاخر و تئاتر تجاری تفاوت وجود دارد و هر کدام مسیر خود را طی می کنند اما در ایران اینگونه نیست.

این کارگردان با اشاره به مظلوم بودن تئاتر فاخر گفت: ضعیف ترین ها و کمترین ها به تئاتر فاخر تعلق دارد. کمترین بودجه، کمترین دستمزدها، کمترین هزینه تبلیغ متعلق به تئاتر فاخر است؛ در صورتی که این تئاتر فاخر قرار است فرهنگ سازی کند و با توجه به شرایط ناعادلانه موجود این امکان وجود ندارد و همه چیز برعکس است!

این مدرس تئاتر ادامه داد: اگر پول درآوردن مهم است و بر فرهنگ سازی ارجحیت دارد بهتر است سالن های تئاتر را به کاباره تبدیل کنیم تا به این ترتیب با ضریب اطمینان بالاتری شاهد سودآوری و برگشت سرمایه باشیم! البته این اتفاق افتاده است و سالن های تئاتر در اختیار آثاری قرار دارد که به تئاتر هیچ شباهتی ندارند!

شکرخدا گودرزی درباره فعالیت های اخیرش گفت: نمایشنامه ای دارم که سالهاست قصد دارم آن را به روی صحنه ببرم و متن آن را به تالار وحدت ارائه داده ام اما هنوز با آنها به نتیجه مطلوب نرسیده ام و همه چیز نامشخص است.

این بازیگر در پایان از حضورش در سریال معمای شاه سخن گفت و ادامه داد: در این سریال که کارگردان آن محمدرضا ورزی است نقش امام خمینی(ره) را بازی می کنم و پس از آن قرار است در سریال شهرزاد ایفای نقش کنم.

شکرخدا گودرزی کارگردان، بازیگر، مدرس و منتقد تئاتر، فوق لیسانسش را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرده و کارگردانی آثار نمایشی بسیاری را در کارنامه اش دارد. آثاری چون «کیست این پنهان مرا»، «سوگمهر»، «بهرام چوبینه»، «هفت خاج رستم» و«خواجه نظام الملک». همچنین«ساقی»، «ویستک»، «خاطرات هنرپیشه نقش دوم»و «آوای سرخ» تعدادی از نمایش هایی هستند که گودرزی در آنها ایفای نقش کرده است.

گفتنی است شکرخدا گودرزی امسال با فیلم سینمایی«آزاد به قید شرط» ساخته رضا شهابی به جشنواره فیلم فجر می آید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳