شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 26 July 2025
کد خبر: ۴۰۹۰۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ : ۱۲ - ۰۵ دی ۱۳۹۵
حمله تند «صادق زیباکلام» به «مهران مدیری»

آقای «زیبا کلام» نفس عمیق بکشید

به گفته «صادق زیبا کلام» ، «مهران مدیری» کمدینی است که نباید حرف هایش جدی گرفته شود و کسی به او اهمیت دهد.
به گزارش رادیو و تلویزیون دیباچه، «صادق زیبا کلام» یکی از فعالان سیاسی مشهور در کشور است که به یکی از جریانات سیاسی تعلق دارد. او اخیرا پیرو حواشی برنامه «دورهمی» با موضوع جملات «مهران مدیری» دریکی از رسانه ها جملات کم سابقه و عجیبی بیان داشته که به آن می پردازیم.

آقای «زیبا کلام» نفس عمیق بکشید

به گفته «صادق زیبا کلام» ، «مهران مدیری» کمدینی است که نباید حرف هایش جدی گرفته شود و کسی به او اهمیت دهد، و یا در ادامه گفته آیا «مدیری» جسارت دارد به پاسبان محل و یا یک شخصیت دست چندم راستی سلام نکند و یا انتقادی به او بکند؟

این سیاستمدار کهنسال که گویا در هنگام تحریر این یادداشت به شدت عصبانی بوده، به این تناقض پاسخ نداده که اگر اصولا کسی «مهران مدیری» را جدی نمی گیرد، چرا شما با این حجم از عصبانیت و بعضا توهین او را مورد نکوهش قرار داده اید؟ درباره جسارت ایشان برای نقد هیئت حاکمه که جنابعالی از منتقدانش هستید شما را ارجاع می دهم به سریال «شب های برره» و تکه های سنگین و نقدهای جدی سیاسی آن که از همین رسانه ملی پخش شد، اما نه کسی «مدیری» را ترسو خواند و نه نان به نرخ روز خور و نه کسی که برای عده ای خوش رقصی می کند.

«صادق زیبا کلام» که به گفته خود سلول سلول بدنش لیبرال است چگونه مقدمات مبانی لیبرالیسم را در باب آزادی بیان نمی داند، نکند آزادی بیان تا آنجایی خوب است که به ما و جریان سیاسی ما بر نخورد؟ اصلا فرض بگیریم حرف های «مهران مدیری» بر خلاف ادعای خودش دقیقا با هدف تخریب جریان سیاسی شما بوده است، آیا قرآن خدا غلط شده؟ اصلا فرض بگیریم او اشتباه کرده و نسبت به کسی بی انصافی کرده است، جملات شما در این یادداشت توهین نیست؟ این سنت زشت انگ جیره خوار بودن به هرکس که برخلاف نظر ما حرف بزند تا کی ادامه خواهد داشت؟

آقای «صادق زیبا کلام» شما به نوعی ورود یک کمدین را به این مباحث محکوم کرده اید، چگونه است که وقتی «عادل فردوسی پور» در آنتن زنده سیما و آن هم دریک برنامه ورزشی، مستقیم یا غیر مستقیم به رقبای سیاسی شما متلک می اندازد شما و دوستانتان سکوت می کنید و چه بسا کف و سوت هم برای عادل خان می زنید؟ اصلا اگر ورود یک بازیگر به این مباحث به زعم شما سیاسی نادرست است، چطور وقتی در دوران انتخابات مجلس و ریاست جمهوری تعدادی از هنرمندان طبق حق قانونی تاکید شده در قانون اساسی کشور به حمایت علنی از یک جریان و نقد صریح از جریان دیگر اقدام می کنند شما مشکلی ندارید و به آن ها انگ جیره خواری و خوش رقصی نمی زنید؟

در پایان لازم است که این استاد علوم سیاسی کهنسال دانشگاه تهران که خود، هر وقت که لازم بداند در زمینه های مختلف اظهارنظر می کنند، به دیگران هم اجازه حرف زدن بدهند و نگاه جامع تری نسبت به اطراف و فضای مجازی داشته باشند و در کنار فحش هایی که به «مهران مدیری» بابت این حواشی روا شده، به کف و سوت هایی هم که درهمین باره به صدا در آمده توجه کنند و دوباره درس هایی که سال ها قبل از امثال «جان لاک» آموخته اند را دوباره پاس کنند.

میلاد نجفی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
الهه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
1
3
آفرین...زنده باد آزاد اندیشی. زنده باد مهران مدیری
لیلا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۶
0
3
درود بر مهران عزیز حرف دل مردم نجیب وستم کش ایران را زدی تاباد چنین بادا
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۷
0
1
اقای زیبا کلام اقای مهران مدیری ،از کارگردانان لایق این کشور است کاش سیاسیون ماهم یک دهم لیاقت ایشون را داشتند .
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳