شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۰۸۶۶
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۱۱ - ۰۴ دی ۱۳۹۵
مسابقه ای متفاوت از شبکه نسیم
یکی دیگر از نکات قابل توجه این مجموعه موسیقی و تیتراژ متنوع و کلیشه شکن است که باتوجه به فضای شاد مسابقه می تواند تکمیل کننده جریان آن باشد.
به گزارش رادیو و تلویزیون دیباچه، مستند مسابقه «خانه ما» که قبلا از تلویزیون پخش شده است، اخیرا فصل جدید خود را آغاز نموده و روایتگر خانواده های اصفهانی خواهد بود.

مشق زندگی در «خانه ما»

«خانه ما» روایتگر سه خانواده است که این سه خانواده باید فقط با ۵۰۰ هزار تومان یک ماه زندگی کنند و البته به کسب درآمد نیز بپردازند. خانواده ای که اوضاع را بهتر مدیریت کند برنده می شود و ۱۰۰ برابر پس اندازش جایزه دریافت می کند.

درباره نقاط قوت این مستند مسابقه به نکات مختلفی می توان اشاره کرد، جدای از این موضوع که این مسابقه ایده اش اصلی است یا کپی برداری شده از برنامه های خارجی، به هرحال اتفاقات خوبی در این برنامه افتاده است. برخلاف دیگر مسابقات معمول که یک استودیو میزبان شرکت کنندگان است، این بار عوامل تولید به محل زندگی شرکت کنندگان ورود می کنند و حدود یک ماه با آنها زندگی میکنند، زمان مسابقه هم برخلاف سنت معمول به یک یا چند ساعت محدود نیست و در حدود یک ماه ادامه دارد، به جز صدای نریشن از مجری خبری نیست و خود خانواده ها برنامه را پیش می برند و درکنار همه این ها ایده جالبی که با توجه به شرایط روز جامعه می تواند زندگی را کنترل و خانواده ها را به سمت مدیریت بهتر هزینه ها سوق دهد.

یکی دیگر از نکات قابل توجه این مجموعه موسیقی و تیتراژ متنوع و کلیشه شکن است که باتوجه به فضای شاد مسابقه می تواند تکمیل کننده جریان آن باشد و برخی وله ها و کارهای گرافیکی آن هم به دل می نشیند.

حسام اسلامی و علی رمضان پور کارگردانان این مستند مسابقه به تهیه کنندگی خانه مستند انقلاب اسلامی هستند که فصل اول آن با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شده است و فصل دوم آن هم اکنون جمعه شب ها ساعت 21:30 از شبکه نسیم در حال پخش است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳