چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 03 September 2025
کد خبر: ۴۰۷۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ : ۱۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۵
غافلگیری بینندگان«دورهمی»

راز «نیما مسیحا» فاش شد

در لحظات پایانی حضور این خواننده پاپ در برنامه، او اجازه خواست تا موضوعی را برای اولین بار بامردم درمیان بگذارد.
به گزارش رادیو و تلویزیون دیباچه، برنامه«دورهمی» با اجرای«مهران مدیری» یکی از برنامه های پرطرفدار این روزهای تلویزیون است که از شبکه نسیم پخش می شود، مهمان پنجشنبه این برنامه خواننده مشهور پاپ«نیما مسیحا» بود.

راز«نیما مسیحا» فاش شد

«نیما مسیحا» خواننده کم کاری است که به دلیل حنس صدا و تکنیک تاحدودی با خوانندگانی مثل«حامی» و «مانی رهنما» دریک خانواده قرار می گیرد و تاکنون با آهنگ سازان معتبر و مشهوری مثل مرحوم«بابک بیات» و «شهرداد روحانی» همکاری داشته و آلبوم هایی مثل«توهم» و «شب سربی» را روانه بازار کرده است.

این برنامه «دورهمی» همانطور که انتظار می رفت ترکیبی از بحث های جدی و تکنیکی درباره موسیقی و اوضاع خوانندگی درکشور و هم چنین برخی شوخی های مهران مدیری با مهمان برنامه بود، البته چند قطعه ای هم توسط«نیما مسیحا» در حین برنامه اجرا شد که به جذابیت برنامه کمک کرد، اما در لحظات پایانی حضور این خواننده پاپ، او اجازه خواست تا موضوعی را برای اولین بار بامردم درمیان بگذارد، موضوعی که برای لحظاتی عمیقا کنجکاوی بینندگان را برانگیخت.

«نیما مسیحا» ابراز داشت که به دلیل ازدواج فامیلی پدر و مادرش، او از ابتدای تولد دچار نوعی بیماری مادرزاد در بخش بینایی می باشد و به همین دلیل با کم بینایی جدی رو به رو است، بیماری نادری که فعلا درمانی ندارد و او به همین خاطر نه می تواند رانندگی کند، نه به راحتی مطالعه کند و حتی چهره افراد در مقابل خود را به راحتی تشخیص دهد، حتی«مهران مدیری» که الان در مقابلش نشسته است،این خواننده جوان گفت که به همین دلیل بارها شده که برخی از دوستان از من دلخور شده اند که مثلا در محفلی آن ها را دیده ام ولی به آن ها حتی سلام نکرده ام، درصورتی که آن ها نمی دانند علت این موضوع غرور من نیست بلکه به این دلیل است که آن ها را ندیده ام.

شاید در ابتدا این خبر کمی ناراحت کننده باشد ولی با اندکی تامل می تواند باعث انرژی مثبتی در مخاطب شود، اول به خاطر شجاعت و صداقت«نیما مسیحا» درابراز این مشکل و در مرتبه بعدی درک ارزش دو چندان موفقیت هنری او با این مشکل مادرزادی و فهم این موضوع که برخی کمبودها یا نواقص فیزیکی نمی تواند باعث عدم پیشرفت انسان ها شود، اندکی استعداد و تلاش و پشتکاری مناسب می تواند هر شخصی را در حرفه خود موفق کند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فاطیما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۶
0
0
سلام کاملا احساس اقای مسیحا را در مورد بیماری اش درک میکنم چون خودم هم بیماری چشمی دارم و اینکه این بیماری مثل بقیه معلولیت ها نیست که توسط بقیه قابل احساس باشد و به همین خاطر فرد با تمام توان باید سعی کند خودش را مانند افراد عادی نشان دهد و اینکه واقعا یک بیماری غیر قابل درک برای افراد سالم می باشد و پیامد ان قضاوت های نا حق.
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴