جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۰۶۸۹
تاریخ انتشار : ۱۱ : ۱۱ - ۲۳ آذر ۱۳۹۵
علی لهراسبی ضمن تشریح تازه ترین فعالیت های خود در عرصه تولید آلبوم و اجرای زنده، پیرامون گرانی بلیت کنسرت های پاپ توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش دیباچه، علی لهراسبی با اشاره به تازه ترین فعالیت های خود در عرصه موسیقی، بیان کرد: بسیاری از مخاطبان صدای من را از روی خوانندگی تیتراژها و مجموعه های تلویزیونی می شناسند و به محض اینکه از فضای تیتراژها دور می شود تصور می کند که کم کار شده ام اما واقعیت ماجرا این نیست. چراکه من تعمدا مدتی از این فضا دوری کردم و سعی کردم با انتشار تک آهنگ ها و کار روی آلبوم جدید در این حوزه متمرکز باشم. از سوی دیگر در این مدت به شدت درگیر آماده سازی برای تور کنسرت های آمریکا بودم که قرار بود شهریورماه برگزار شود ولی به دلیل تعویق پروسه اخذ ویزا در بهار سال آینده برگزار می شود.

علی لهراسبی از حاشیه ها تا برگزاری کنسرت رایگان!

پایانی برای کم کاری ها

وی ادامه داد: غیر از اجرا در تهران برنامه هایی برای برگزاری کنسرت در شهرستان ها هم دارم که با توجه به مکانیزم برگزاری کنسرت در شهرستان ها هنوز نمی توانم برنامه اجراهای را به صورت قطعی اعلام کنم. البته بنا به دلایل شخصی تاخیر یک سال و چندماهه ای در برگزاری کنسرت ها داشتم که شاید این موضوع باعث شده کمی کم کار به نظر برسم اما به هر ترتیب قرار است طی ماه های آینده علاوه بر حضور در یک تیتراژ فیلم سینمایی در دو سریال تلویزیونی نیز حضور داشته باشم که فکر کنم پایانی برای شائبه های کم کاری ام باشد.

لهراسبی درباره روند رو به افزایش گرانی بلیت کنسرت های پاپ و شبهاتی که در این مورد به خوانندگان نسبت داده می شود، توضیح داد: باور کنید گرانی بلیت کنسرت ها دست ما نیست. من هم این موضوع را قبول دارم که ۱۵۰ هزار تومان اصلا قیمت مناسبی برای یک کنسرت پاپ نیست چراکه تماشاگر پول بسیار زیادتری را بابت آنچه در کنسرت دریافت کرده، پرداخت می کند، ضمن اینکه اساسا به دلیل همین قیمت گران بلیت انحصار تماشای کنسرت ها در تهران فقط محدود به جمعیتی خاص می شود که فقط آنها استطاعت خرید بلیت دارند و بقیه شهروندان مجبورند فقط حسرت بخورند.

حاضرم کنسرت رایگان برگزار کنم

این خواننده گفت: اگر شما یک آمار ساده بگیرید متوجه می شوید که در این بین خواننده به هیچ عنوان مقصر نیست زیرا وقتی از اجاره بهای سالن های اجرای موسیقی به رقم های نجومی و عجیب و غریبی می رسید متوجه می شوید که خواننده و تهیه کننده تقصیری در افزایش قیمت بلیت ها ندارند. به هر ترتیب من حاضرم در جنوبی ترین نقطه تهران کنسرت رایگان برگزار کنم اما باید متولی در این زمینه وجود داشته باشد که بتواند ضمن ساماندهی فضای موجود به فکر ایجاد فضایی باشد که کنسرت ها در آن ارزان تر برگزار شود.

این خواننده پاپ در بخش دیگری از صحبت های خود در پاسخ به این پرسش که چرا خوانندگان پاپ تمایلی برای پذیرش نقد ندارند؟ بیان کرد: من فکر نمی کنم چنین ذهنیتی در خوانندگان پاپ وجود داشته باشد کما اینکه حداقل خود من بر این باورم که نقد کارشناسی شده همیشه باعث پیشرفت است زیرا مانند کارشناسی است که می تواند در مقام مشورت دهنده برای پیشرفت یک خواننده موثر باشد اما برخی از اوقات برخی از نقدها نقد نیست و فقط سلیقه شخصی یک نفره است که به شدت ماجرا را تحت تاثیر قرار می دهد. ای کاش این نقدها نقدهای رسمی باشد که خواننده برای افزایش اطلاعات خودش هم که شده از آن استفاده کند.

حاشیه ها را تبدیل به ابزاری برای مشهور شدن نکنیم

وی با ابراز خرسندی از شرایط چند ماهه اخیر موسیقی بعد از انتقادهایی که پیرامون این موضوع داشت، بیان کرد: خوشبختانه شرایط فعلی موسیقی شرایط بهتری شده زیرا متر و معیار من برای بیان نکته مجاز شدن برخی از خوانندگانی بود که قبل از این مجوزی برای فعالیت رسمی نداشتند همین موضوع نویدبخش اتفاقات خوبی است چرا که طی سال های اخیر ما هنرمندان و خوانندگان مستعدی داشتیم که می توانند در یک فضای قانونی به فعالیت در عرصه موسیقی مشغول شوند. به هر حال اگر شرایط و قوانین مربوط به فعالیت های موسیقی در سراسر کشور همگون باشند به طور حتم این موضوع موجب کاسته شدن حواشی می شود اما اگر ماجرا به سمتی هدایت شود که سلیقه های شخصی وارد کار شده و موجب لغو کنسرت ها شود برای هنرمندی که خواهان ایجاد حاشیه است، ماجرا را تبدیل به یک امتیاز می کند. یعنی آن هنرمند و خواننده می تواند از این فضا سوءاستفاده کرده و در اجرای بعدی اش به مخاطب بگوید: «مردم من همانی هستم که کنسرتم در فلان شهرستان لغو شده» و مردم نیز به خاطر همین موضوع هم که شده می آیند و از کنسرت آن خواننده استفاده می کنند.

لهراسبی در پایان تاکید کرد: ما باید به جایی برسیم که هنرمند ما و مقوله تخصصی خوانندگی با قابلیت فنی آن مطرح شود و این حواشی نباشند که برای مخاطب جذاب هستند. متاسفانه این حواشی در بسیاری از موارد جلوی خود موسیقی قرار می گیرد.

منبع: مهر
برچسب ها: دیباچه ، علی لهراسبی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳