شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۰۴۷۳
تاریخ انتشار : ۳۰ : ۱۳ - ۱۳ آذر ۱۳۹۵
کارگردان «فرار از اردو» با گله‌مندی از تهیه‌کننده و پخش‌کننده اثر اعلام کرد این فیلم در اکران دچار بدسلیقگی شده است.

به گزارش دیباچه، غلامرضا رمضانی کارگردان فیلم سینمایی «فرار از اردو» درباره وضعیت اکران این فیلم گفت: از حدود یک سال و نیم پیش به دلیل مشکلاتی که با تهیه‌کننده این فیلم یعنی حسن آقاکریمی داشتم دیگر درباره چگونگی اکران آن اظهارنظری نکردم زیرا ما سر موضوعاتی همچون چگونگی نمایش این فیلم و واگذاری آن به دفتر پخش دچار اختلاف‌نظرهایی شدیم که در پی آن تهیه‌کننده به من گفت تو دیگر در این کارها دخالت نکن. به عبارتی او به من می‌گفت که من به عنوان کارگردان کارم را تمام کرده‌ام و بهتر است اظهارنظری درباره این موضوع نکنم و در نهایت او به دلیل اختلاف نظر با من این فیلم را سوزاند.

کارگردان «فرار از اردو»: آقاکریمی این فیلم را سوزاند!

وی افزود: تهیه‌کننده به این فیلم به عنوان یک کالایی که می‌تواند از آن کسب درآمد کند، نگاه نکرد و تنها به اکران آن بسنده کرد. درواقع او هیچ برنامه‌ریزی برای نمایش درست و مشخص و تبلیغات آن نداشت. به نظر می‌رسد فروش این فیلم برای تهیه‌کننده و دفتر پخش مهم نیست زیرا آنها فقط خواستند بگویند که ما «فرار از اردو» را اکران کردیم و این فیلم نتوانست بفروشد.

کارگردان «گنجشکک اشی مشی» با انتقاد از جریان اکران که در روند آن بسیاری از فیلم‌ها می سوزند و به درستی تبلیغ و دیده نمی‌شوند، عنوان کرد: وظیفه من این بود که یک فیلم خوب با کیفیت بسازم. به گفته بسیاری چه در جشنواره فیلم کودکان و چه در سی و سومین جشنواره فیلم فجر، «فرار از اردو» دارای استانداردهای کیفی کارگردانی است و برای مخاطب هم جذابیت دارد. وقتی پخش‌کننده کار خود را بلد نیست، نمی‌توانیم بگوییم که مشکل کار از کارگردان است. اگر «فرار از اردو» را به یک پخش‌کننده کاربلدتر و تهیه‌کننده دلسوزتر می‌دادند، حالا وضعیت تغییر می‌کرد.

وی با اشاره به تیزری که از این فیلم در رسانه ملی پخش می‌شود، گفت: این روزها تیزری از «فرار از اردو» پخش می‌شود که بسیار ضعیف است. این تیزر بسیار بدسلیقه سرهم شده و انقدر با اهمال‌کاری صدایی روی آن گذاشته شده است که مخاطب را دلزده می‌کند؛ این در حالی است که «فراز از اردو» یک فیلم شاد مخاطب‌پسند است. در رابطه با پوستر آن هم باید بگویم که تماشاگر با دیدن آن با خود می‌گوید که من چرا باید به تماشای این فیلم بنشینم. سوال من این است که آیا این فیلم زاویه دیگری نداشت که از یک زاویه ۲ بار در پوستر آن استفاده شده است؟

رمضانی بیان کرد: «فرار از اردو» در سی و سومین جشنواره فیلم فجر رتبه چهارم آرای مردمی را به خود اختصاص داد؛ این یعنی اینکه این فیلم دیده شده و رضایت مردم را در پی داشته است، پس باید اکران آن هم با وضعیت بهتری روبه رو می‌شد.

این کارگردان عنوان کرد: برخی تهیه‌کننده‌ها فکر می‌کنند در نهایت فیلم را به بنیاد سینمایی فارابی تحویل داده و می‌گویند رایت‌ فیلم را در قبال وامی که داده‌اید به خود اختصاص دهید. این امر یک چرخه بد آرشیوگونه برای این‌گونه فیلم‌ها ایجاد می‌کند. ما مدام می‌گوییم سینمای کودک مهجور واقع شده است اما به نظر من برخی مقصر این موضوع هستند که باید پاسخگو باشند. اگر دفتر پخشی کار خود را بلد نیست باید تعطیل شود. دفتر پخشی که می‌داند ۱۵ درصد از فروش یک فیلم را به عنوان پورسانت برمی‌دارد، چرا نباید روی تبلیغات آن فیلم کار کند؟

وی در پایان خاطرنشان کرد: این فیلم کاملاً مختص نوجوانان و خانواده‌ها است و آنها می‌توانند با آن همذات‌پنداری کنند بنابراین باید شرایط اکران بهتری برای آن درنظر گرفته می‌شد.

این فیلم پیشتر پروانه زرین بهترین کارگردانی را از بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک اصفهان دریافت کرده بود.

در خلاصه داستان «فرار از اردو» آمده است: گروه دانش آموزان برای اردوی دریا به شمال آمده اند. ولی با نظر مسئولان دبیرستان ناگهان هدف از اردو تغییر می کند. برخی از بچه ها که این بدقولی را نپذیرفته اند، از اردو جدا شده تا خود را به دریا برسانند ولی در مسیر راه درگیر ماجراهای متفاوت می شوند. با پشت سر گذاشتن حوادث آن‌ها سعی دارند خود را به قلعه رودخان محل استقرار اردو برسانند.

محمد بحرانی، سیروس همتی، شکر خدا گودرزی، علیرضا مهران، حمید رضا فلاحی، حمید یوسفی، حسین آقایی، عباس میرجینی، سید مجتبی موسوی، احمد رضا علیخانی، کیارش رادمان، علی اکبر امامی، سید علیرضا گلابی و... در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳