جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۰۴۳۱
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۱ - ۱۲ آذر ۱۳۹۵
مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی فروش آثار شبکه نمایش خانگی را نشان از استقبال مخاطبان از این رسانه دانست.

به گزارش دیباچه علیرضا تابش درباره ارتقای سطح کیفی شبکه نمایش خانگی گفت: این رسانه در شرایط فعلی با خانواده‌ها ارتباط مستقیمی دارد، به خانه‌های بیشتر مردم راه یافته و با استقبال مورد قبولی مواجه شده است.

او تاکید کرد: شبکه نمایش خانگی روند رو به رشدی داشته و وضعیت کنونی آن با گذشته قابل قیاس نیست.

علیرضا تابش: نمایش خانگی از رقبای خود مثل صدا و سیما پیشی گرفته است

مدیرعامل بنیاد فارابی با مقایسه جذب مخاطب شبکه نمایش خانگی با تلویزیون، توضیح داد: مخاطب نمایش خانگی بیشتر در محیط خانه و خانواده تعریف می‌شود و استقبال از این رسانه در بین اقشار و گروه‌های اجتماعی مختلف در سال‌های اخیر روند روبه رشدی داشته است.

این مدیر فرهنگی ادامه داد: این رسانه توانسته هم در سطح تک ویدئوها و هم در سطح مجموعه‌های ویدئویی در قالب آثار نمایشی و برنامه‌های موضوعی مختلف، رقابت خوبی با تلویزیون داشته باشد و مخاطب خاص خود را پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه در برخی دوره‌ها حتی شاهد بودیم شبکه نمایش خانگی از رقبای خود مثل صدا و سیما پیشی گرفته است، گفت: همین امر سبب شده فعالان این عرصه به ظرفیت‌ها و امکانات شبکه نمایش خانگی بیشتر توجه کنند.

تابش افزود: حضور و فعالیت شماری از بزرگان و مفاخر سینمای ایران در این عرصه از جمله حسن فتحی و داود میرباقری با خلق آثاری موقر و تاثیرگذار ثبات و اطمینان را برای مخاطب و این رسانه همراه دارد.

وی همچنین درباره ارتباط اقتصادی شبکه نمایش خانگی با سینما، تصریح کرد: با بررسی میزان فروش عرصه‌های سینما و نمایش خانگی در چندسال اخیر متوجه می‌شویم این دو رسانه رابطه تنگاتنگی با یکدیگر دارند.

تابش با اشاره به آمارهای منتشر شده در زمینه فروش آثار سینمایی در شبکه نمایش خانگی، گفت: فیلم‌هایی که در اکران با استقبال مخاطبان همراه بودند، در توزیع شبکه نمایش خانگی نیز با اقبال قابل توجهی روبرو شدند.

این مدیر سینمایی درباره اهمیت برگزاری جشنواره فیلم یاس، خاطر نشان کرد: برگزاری این جشنواره نشانه بالندگی و پویایی شبکه نمایش خانگی است و این جشنواره هم مثل هر جشنواره دیگری یک فرصت برای سینما محسوب می‌شود.

تابش افزود: جشنواره‌ها محل عرضه، نقد و بررسی فعالیت‌ها و تولیدات یکساله است و این روند می‌تواند در ارتقا سطح کمی و کیفی محصولات شبکه نمایش خانگی تاثیر داشته باشد.

مدیرعامل فارابی با بیان اینکه جشنواره فیلم یاس از رخدادهای مهم هنری محسوب می‌شود، ادامه داد: برنامه ریزی‌های اصولی و هدفمند، انتخاب‌های صحیح، داوری‌های هوشمندانه و هدایتگر متناسب با نیازهای مخاطب می‌تواند تاثیر زیادی در تلاش‌های فعالان این عرصه داشته باشد.

چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم یاس به دبیری سید مصطفی ابطحی از 22 تا 27 آذرماه در شهر رامسر برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳