چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 03 September 2025
کد خبر: ۴۰۳۹۰
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۱ - ۰۹ آذر ۱۳۹۵

«ماه و پلنگ» ; قصه و بازی هایی که گنگ است

نویسنده ای نام‌آشنا درکنار کارگردانی کاربلد به‌همراه تیم بازیگری که تلفیقی از هنرمندان باتجربه و جوان است نوید مجموعه‌ای دیدنی را می داد اما آیا این اتفاق افتاده است؟
به گزارش رادیو و تلویزیون دیباچه، مجموعه ی تلویزیونی «ماه و پلنگ» ساخته ی «احمد امینی» این شب ها مهمان آنتن شبانه ی شبکه سوم سیما است که با گذشت چند قسمت از پخش این مجموعه طبق بررسی شرایط به نظر می رسد که تماشای  این سریال دربین مخاطبان آن طور که باید فراگیر نشده است و بخش قابل توجهی از بینندگان به آن علاقمند نیستند.

قصه و بازی هایی که گنگ است

ماه و پلنگی که درنیامده است
دزد برای هر خانه راه ورودی می یابد و شیطان در هر دل بهانه ی حضوری. حاج صنعان نعیمی باور داشت که 60 سال درِ دل را بر روی شیطان بسته نگاه داشته است و باور داشت این بسته بودن دل تا زمان مرگ ادامه می یابد تا اینکه ... جملات فوق خلاصه ی داستان این سریال بود که برای معرفی آن ارائه شده است، تمی که تا حدودی برای بیننده شناخته شده است اما با توجه به نام کارگردان و نویسنده و هم چنین برخی از بازیگران به نظر میرسید که خبری از تکرار نباشد و به قول بازیگران این مجموعه مگر می شود که قصه ی «سعید مطلبی» خوب از کار درنیاید؟ نویسنده ای که قبلا مجموعه ای مثل«ستایش» را نوشته است.

نویسنده ای نام آشنا در کنار کارگردانی کاربلد به همراه تیم بازیگری که تلفیقی از هنرمندان با تجربه و جوان است نوید مجموعه ای دیدنی را میداد اما آیا این اتفاق افتاده است؟
اولین موضوعی که دراین مجموعه به چشم می آید بازی سرد و به شخصیت تبدیل نشده ی اکثر بازیگران این مجموعه است که در حد تیپ باقی می مانند و بیننده با آنها همراه نمی شود، خط داستانی که طبق گفته ی عوامل سازنده ی آن پس از چند قسمت از کلیشه دور میشد همچنان با گذشت تعداد قابل توجهی از قسمت های این مجموعه هم چنان خسته کننده و تکراری به نظر می رسود. باید دید در روزهای آینده در داستان و بازی های این سریال معجزه ای رخ می دهد تا «ماه و پلنگ» در حد و اندازه ی نام قصه اساطیری معروفش شود یا خیر.
لازم به ذکر است «ماه و پلنگ» با بازی بازیگرانی چون،«داریوش ارجمند، علی شادمان، پوراندخت مهیمن، شاهرخ استخری، بیتا سحرخیز، ویدا جوان و ... هر شب از شبکه سه سیما پخش می‌شود.
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴