شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۳۹۶۹
تاریخ انتشار : ۰۹ : ۱۴ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۴
مجموعه‌ی تلویزیونی «کلاه قرمزی» هر سال پخش می‌شد اما همیشه با اما و اگرها‍! اما امسال سازندگان این مجموعه‌ی خاطره‌انگیز جدی‌تر بر عدم پخش آن تاکید دارند.




دیباچه:

 

این برنامه‌ی پرمخاطب عروسکی، در سال‌های اخیر همواره با اخباری درباره پخش شدن یا نشدنش در نوروز و حاشیه‌هایی روبرو بوده و البته در نهایت به پخش رسیده است اما آخرین اظهار نظر در مورد وضعیت این برنامه برای نوروز 95 مربوط به تک جمله منتشر شده از حمید جبلی بود که حکایت از نبود کلاه قرمزی در نوروز 95 دارد.

ایسنا نوشت حمید جبلی در مراسم افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر که به یک روز پیش یک بهمن ماه برمی‌گردد، در پاسخ به سوال منصور ضابطیان درباره پخش برنامه کلاه قرمزی در نوروز سال 95 گفته بود: «امسال کلاه قرمزی نداریم چون تلویزیون پول پارسال را هنوز نداده است. البته ما به کسی بدهی نداریم اما تلویزیون پول را پرداخت نکرده و علاقمند نیست که این برنامه اجرا شود.

جبلی

اما مساله پخش نشدن «کلاه قرمزی» در نوروز فقط معطوف به روزهای پایانی سال نمی‌شود. یکی از نخستین اظهار نظرات در مورد وضعیت این برنامه برای نوروز 95 مربوط به اوایل آبان امسال است که در آن ایرج طهماسب خبر داد که امسال قصد ندارد مجموعه‌ی کلاه قرمزی را برای تلویزیون آماده بکند و وعده ساخت فیلم سینمایی‌اش را داد.

این کارگردان در پاسخ به اینکه آیا «کلاه قرمزی 95 » را در حال ساخت دارد؟ گفته بود؛«خیر! امسال به دلیل ساخت سینمایی «کلاه قرمزی و دوستان»، امکان ساخت مجموعه را نداشتیم و در جلسه‌ای که با مدیران صدا و سیما داشتم به دوستان پیشنهاد دادیم، حالا که 6 ماه فرصت تا پایان سال هست، بودجه‌ی این برنامه را در اختیار دیگر برنامه‌سازان قرار بدهند تا در ایام عید نوروز،تماشاگر برنامه‌ی جدید و جذاب برای کودکان باشیم.»

طهماسب همچنین مطرح کرده بود:«بنده هم قول می‌دهم که مردم در سینما شاهد فیلم سینمایی خوبی برای کودکان باشند، به امید دیدار در سینماهای سراسر کشور با «کلاه قرمزی و دوستان».

و اما پیش از این محمود رضا تخشید به عنوان مدیر کل امور نمایش سیما که اکنون مدیر وقت نیست، درباره مجموعه «کلاه قرمزی» که عنوان شده است در نوروز 95 حضور نخواهد داشت، توضیح داده بود که برای بود و نبود «کلاه قرمزی» هنوز تصمیمی گرفته نشده است اگر سازندگان این برنامه طرح خوبی ارائه دهند، ما نیز می‌پذیریم.

به نظر می رسد پخش «کلاه قرمزی» در نوروز پیش رو همانند سال‌های گذشته نیست و گویا عدم ساخت این مجموعه برای نوروز امسال جدی است چون دست‌اندرکاران آن قصد دارند، به ساخت سینمایی آن مشغول شوند.

«کلاه قرمزی» با ساختار ساده و جذاب و شخصیت‌های مختلف و متنوع عروسکی که هر سال نیز شخصیتی جدید را به مجموعه خود اضافه می‌کند، مخاطبان بسیاری را با خود همراه کرده است؛ برنامه‌ای که دیگر برای بچه‌ها نیست و بزرگترها صاحب آن شده‌اند. شخصیت‌های آن، حرف‌ها و تکیه کلام‌هایشان به سرعت در میان مردم نفوذ می‌کند و محبوبیت زیادی در بین بینندگان پیدا کرده‌اند.

این برنامه در نظر سنجی‌های سال گذشته پرمخاطب‌ترین برنامه نوروزی سیما بود و از سریال «پایتخت» نیز آرای بیشتری به دست آورد.

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳