پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۴  |  Thursday, 23 October 2025
کد خبر: ۳۷۸۱
تاریخ انتشار : ۲۸ : ۱۳ - ۲۷ دی ۱۳۹۴

فرزاد حسنی آمد ، آن مرد با " شب نقره ای " آمد

مدیر گروه جوان و اندیشه رادیو جوان از اجرای فرزاد حسنی به عنوان مجری ویژه برنامه سینمایی این شبکه رادیویی با عنوان «شب نقره ای» در ایام برگزاری سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر خبر داد.
 دیباچه :



وحید مبشری مدیر گروه جوان و اندیشه رادیو جوان با اشاره به برنامه های این گروه در ایام دهه فجر بیان کرد: ما چند ویژه برنامه از جمله دو برنامه سینمایی در ایام دهه فجر داریم که همزمان با جشنواره فیلم فجر روی آنتن می روند.

وی در توضیح این دو برنامه سینمایی عنوان کرد: یکی از این برنامه های سینمایی که همزمان با ایام برگزاری سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر تدارک دیده شده است، برنامه «سینما زاویه» به تهیه کنندگی علیرضا محمدنیا و با اجرای حسن خلقت دوست است که ویژه جشنواره فجر هر روز ساعت ۱۵ الی ۱۶ روی آنتن رادیو جوان می رود.

دیباچه - فرزاد حسنی

مبشری در توضیح بیشتر رویکرد این برنامه اظهار کرد: سعید کریمی کارشناسی این برنامه را بر عهده دارد و قرار است «سینما زاویه» به سینمای هالیوود بپردازد. درواقع در ایام جشنواره و دهه فجر به سراغ فیلم های هالیوودی که بر ضد ایران ساخته شده است، می رویم و به تحلیل این فیلم ها می پردازیم.

مهر نوشت مدیر گروه جوان و اندیشه رادیو جوان همچنین با اشاره به ویژه برنامه دیگری که در ایام جشنواره فیلم فجر روی آنتن می رود و به فیلم های سینمایی سی و چهارمین جشنواره فجر می پردازد، بیان کرد: یک ویژه برنامه سینمایی دیگر با عنوان «شب نقره ای» در این ایام روی آنتن می رود که اجرای آن را فرزاد حسنی بر عهده دارد و با تهیه کنندگی مهدی شاهرضایی و سیروس رجبی تولید می شود. این برنامه هر شب ساعت ۲۱ تا ۲۲ روی آنتن می رود.

وی در پایان با اشاره به یک برنامه قرآنی با عنوان «تسنیم» که از ابتدای بهمن ماه در رادیو جوان روی آنتن می رود، توضیح داد: از مدتی پیش هر روز ساعت ۶ صبح ویژه برنامه ای تدارک دیده شده است که بعد از قرائت یک صفحه از آیات قرآن از ترجمه استاد بهاء الدین خرمشاهی بهره خواهیم گرفت و این برنامه تا زمانیکه قرائت قرآن کریم به یک دور کامل برسد روی آنتن خواهد رفت. چند روز پیش نیز به همراه علی سیفی مدیر رادیو جوان دیداری با استاد خرمشاهی داشتیم و از وی تجلیلی صورت گرفت.


 
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴