چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴  |  Wednesday, 05 November 2025
کد خبر: ۲۹۶۲۳
تاریخ انتشار : ۵۹ : ۱۶ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۵
در گفت‌وگو با دیباچه عنوان شد

فریدون خشنود:90 درصد خوانندگان صداسازی می‌کنند/موسیقی ما هیچ هویتی ندارد

دیباچه:فریدون خشنود که اخیرا آلبوم باکتری خان از او منتشر شده؛معقتد است:90 درصد از خوانندگان صداسازی می‌کنند و ملودی و موسیقی را از بازار می‌خرند.اکثر ترانه‌ها درباره خیابان ،باران وچتر و... است که به هم می چسبانند. جنبه تجاری موسیقی ما بیشتر شده است.



فریدون خشنود آهنگساز و پیشکسوت موسیقی در گفتگو با خبرنگار موسیقی دیباچه درباره تازه‌‎ترین فعالیت‌های خود گفت:بعد از اینکه با علیرضا افتخاری و محمد حشتمی چندین آلبوم منتشر کردیم؛در حال حاضر با دو خواننده فعالیت‌های جدیدی را شروع کردم،در کنار این قضیه گروه موسیقی پاپ تشکیل دادم که این موسیقی پاپ در کنارش رایسا آواناسیان است.در اجرای این کنسرت قرار است از بین چهار الی پنج جوان یک همخوان را انتخاب کنم.

%d8%af%db%8c%d8%a8%d8%a7%da%86%d9%87-%d9%81%d8%b1%db%8c%d8%af%d9%88%d9%86-%d8%ae%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af


وی افزود:انشاءالله بعد از محرم وصفر کنسرتی داریم. قرار است آوانسیان با شاگردان 15 نفری خود اجرایی برای بانوان داشته باشد اجرای اول را برای بانوان می گذاریم ،بعد بالافاصله مجوزکنسرت مختلط در سالن های بزرگ را می گیریم . رایسا آواناسیان در حال تدریس موسیقی در شرکت پنج برگ است  قرار شد با شاگردان خوش صدای او اجرایی داشته باشیم. من شرکت پنج برگ هنر را دارم که خیلی از خوانندگان به این شرکت مراجعه می کنند.

خشنود با اشاره به آلبوم موسیقی خود گفت : آلبوم تازه ام به خوانندگی  محسن سلیمانی است قرار است دو آهنگ این آلبوم را به عنوان تک ترک منتشر کنم  ،بعد آلبوم منتشر خواهد شد  ودر انتها کنسرتی خواهیم داشت.

وی در پاسخ به این سوال که خوانندگان چقدر برای آهنگسازی به شما مراجعه می کنندگفت : خیلی مراجعه می‌کنند اما کسانیکه صدایی ندارند را راهنمایی می‌کنم وبه آنها پیشنهاد می‌دهم که این کار را ادامه ندهند اما متاسفانه بنگاه‌های شادمانی برپا شده که پول های کلانی می‌گیرند وجوانان را گمراه می‌کنند.

وی افزود: این بنگاه‌ها به جوانان و موسیقی پاپ مملکت ما خیانت می‌کنند؛موسیقی ما متاسفانه هویت خود را از دست داده است ما هیچ هویتی نداریم.ما در جامعه بین المللی موسیقی نمی‌توانیم ادعا داشته باشیم که موسیقی پاپ داریم واین موسیقی ما است. امیدوارم با فعالیت هایی که دارم بتوانم گوشه ای از موسیقی را در دست بگیرم وآن را ازقهقرا نجات دهم .در موسیقی سنتی خوب کار می کنند چون خوانندگان سنتی و موسیقی ایرانی دود چراغ خورده اند و زحمات بسیاری کشیده اند. در این حیطه ارکستر های خوبی داریم اما در موسیقی پاپ نداریم .

وی افزود:90 درصد از خوانندگان صداسازی می‌کنند و ملودی و موسیقی را از بازار می‌خرند.اکثر ترانه‌ها درباره خیابان ،باران وچتر و... است که به هم می چسبانند. جنبه تجاری موسیقی ما بیشتر شده است.من هیچ وقت برای کمک به خوانندگان تازه کار از آنها پول نمی‌گیرم فقط باید از صدا خوشم بیاید تا کاری را انجام دهم.

خشنود با اشاره به اینکه در گذشته با خوانندگان بسیاری کار کردم و آن چیزی که طبق چارچوب قانون اسلام نباشد انجام نمی دهم توضیح داد: ما در قدیم ماهواره و تلویزیون نداشتیم ؛ خوانندگان فقط از طریق کاست معرفی می شدند ولی الان این طور نیست خواننده فکر می کند از طریق ماهواره باید معرفی شود این درست نیست. صراحتا اعلام می کنم خوانندگانی که کارهای خود را با شبکه های ماهواره ای معرفی می کنند ماندگار نیستند .، استاد شجریان ،افتخاری واصفهانی ماندگار هستند .

 
خبرهای مرتبط
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴