سه‌شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Tuesday, 16 September 2025
کد خبر: ۲۹۴۷۱
تاریخ انتشار : ۵۰ : ۱۴ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
آخرین رقم فروش فیلم‌های در حال اکران

«فروشنده» در آستانه 6 میلیاردی شدن به «لانتوری» رسید

دیباچه: «فروشنده»ی اصغر فرهادی همچنان یکه‌تاز گیشه‌های سینمایی‌ست و به روند صعودی فروش خود در هفته سوم اکران ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه؛ در حالی که این روزها، فضای سینما تحت تاثیر انتخاب‌های اولیه برای حضور یک فیلم به عنوان نماینده سینمای ایران در جشن اسکار است؛  گیشه‌ها همچنان با استقبال مخاطبان مواجه هستند و از طرفی با رسیدن فصل بهار و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، باید منتظر افت استقبال مخاطبان از سینما بود؛ اتفاقی که به نظرغیر قابل اجتناب است.

دیباچه-فروشنده

علی سرتیپی (مدیرعامل موسسه پخش فیلمیران) به دیباچه گفت:‌ «فیلم سینمایی «فروشنده» پس از عبور از هفته دوم اکران در سینماها به فروش 5 میلیارد و 500 میلیون تومان دست یافته است. فیلم اصغر فرهادی در سینماهای کشور 41 سالن در اختیار دارد که 10 سالن مربوط به شهرستان‌هاست.

همچنین فیلم «لانتوری» ساخته رضا درمیشیان در هفت هفته نمایش 5 میلیارد و 800 میلیون تومان فروش داشته است. این فیلم 42 سالن سینمایی را در شهرستان‌ها و تهران در اختیار دارد.»

حسن توکل‌نیا (مدیرپخش شرکت یکتافیلم) در مورد فروش فیلم «سایه‌های موازی» گفت: «فیلم سینمایی «سایه‌های موازیِ» اصغر نعیمی که حدود 16 روز از اکران آن می‌گذرد تاکنون در تهران 160 میلیون تومان فروش داشته است. این فیلم در تعداد محدودی از سینماهای شهرستان‌ها نمایش داده می‌شود و قرار است به تعداد این سالن‌ها اضافه شود.»

حبیب اسماعیلی (مدیرپخش شرکت رسانه فیلمسازان مولود)  در مورد آمار فروش فیلم «ناردونِ» فریدون حسن‌پور گفت: «فسبم سینمایی «ناردون» در هفته ششم اکران خود در 100 سالن سینمایی کشور بیش از 3 میلیارد تومان فروش داشته است.»

سعید خانی (مدیر پخش موسسه نسیم صبا) در مورد فروش فیلم «منِ» سهیل بیرقی به دیباچه گفت: «این فیلم پس از پنج هفته تا شب گذشته، 1 میلیارد و 720 میلیون تومان فروش داشته است. «من» در تهران 18 سالن را در اختیار دارد و 17 سالن نیز در شهرستان‌های مختلف دارد.»

فیلم سینمایی «آبنبات چوبیِ» محمدحسین فرح‌بخش پس از 4 هفته اکران درسینماهای کشور به مرز فروش 1 میلیارد تومان رسید و در روزهای آینده به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد.

همچنین فیلم «سایه»ی مسعود نوابی پس از سه هفته اکران در سینماهای کشور رقمی حدود 100 میلیون تومان فروش داشته است.

 

 

 

 
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴