پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴  |  Thursday, 11 December 2025
کد خبر: ۲۹۳۴۰
تاریخ انتشار : ۱۸ : ۱۱ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
در گفتگو با ديباچه عنوان شد؛

كريم اكبري مباركه:شرایط کار برای بازیگرانی مثل من بسیار بد شده است

دیباچه:كريم اكبري مباركه گفت:آخرین مجموعه‌ای که در آن حضور داشتم سریال «پشت بام تهران» بود که پس از آن هیچ پیشنهادی به من برای بازی نشد. تولیدات کم شده و به همین دلیل شرایط کار برای بازیگرانی مثل من بسیار بد شده است.

کریم اکبری مبارکه بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت: مدت‌ها است که مشغول کاری نیستم و مثل بسیاری از بازیگران پیشکسوت این روزها بیکاری به سراغ من آمده است.
اکبری مبارکه خاطرنشان کرد: آخرین مجموعه‌ای که در آن حضور داشتم سریال «پشت بام تهران» بود که پس از آن هیچ پیشنهادی به من برای بازی نشد. تولیدات کم شده و به همین دلیل شرایط کار برای بازیگرانی مثل من بسیار بد شده است.

%d8%af%db%8c%d8%a8%d8%a7%da%86%d9%87-%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%85-%d8%a7%da%a9%d8%a8%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%a8%d8%a7%d8%b1%da%a9%d9%87
این بازیگر در ادامه افزود: باید برای هنرمندان و بازیگران فضای کار فراهم شود. به دلیل بیکاری شاهد این هستیم که بسیاری از بازیگران سینما و تلویزیون ما به آن طرف آب رفته‌اند. اعتقاد دارم که آنها ندانسته تصمیم گرفته‌اند و آواز دهل شنيدن از دور خوش است و بهتر بود که این بازیگران بیکار می‌ماندند و به کشورهای دیگر برای ادامه کار نمی‌رفتند.
وی اظهار داشت: امیدوارم شرایط بهبود یابد و اطمینان دارم بازیگرانی که برای ادامه کارشان از ایران خارج شده‌اند به کشور برمی‌گردند. آنها از مملکت خود دور شده‌اند و حتی هزینه‌های بسیاری برای رفتن از ایران پرداخت کرده‌اند که در خارج از کشور به حرفه‌شان ادامه دهند اما مطمئناً آنجا هم مشکلات خود را دارد و دوران سختی نیز در انتظار آن‌ها است. شاید در حال حاضر شرایط خوبی برای این بازیگران وجود داشته باشد اما به زودی بیکاری به سراغ آنها هم خواهد رفت.
بازیگر مجموعه تلویزیونی «امام علی (ع)» اظهار داشت: باید کارهایی صورت گیرد و از بازیگران حمایت شود تا این شرایط برای آنها پیش نیاید. صدا و سیما باید روی نویسنده‌هایش سرمایه‌گذاری کند. ما در دوران مختلف شاهد مشکلات مختلف در این حوزه بوده‌ایم که این شرایط را نیز گذرا می‌دانم و معتقدم شرایط تلویزیون به زودی بهبود می‌یابد.
اکبری مبارکه در ادامه افزود: مطمئناً مسئولان دولتی و غیر دولتی از همه مشکلات آگاه هستند و امیدوارم تمام تلاش خود را به کار گیرند تا وضعیت به حالت عادی خود بازگردد.
وی در پایان اظهار داشت: از هیچ یک از مدیران انتظاری ندارم، آنها خودشان باید مشکلات را رصد کنند و در صدد حل مشکلات برآیند و این وظیفه ما نیست که بخواهیم مشکلات را بگوییم.
گفتنی است کریم اکبری مبارکه در مجموعه‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی متعددی از جمله مجموعه‌های تلویزیونی «خروس»، «جراحت» و «مختارنامه» و فیلم‌های سینمایی «قندون جهیزیه»، «روزهای زندگی» و «مرگ یزدگرد» ایفای نقش کرده است.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴