سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴  |  Tuesday, 03 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۹۲۰۴
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۷ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۵
دیباچه: نشست خبری گروه دنگ شو پیرامون  مسائل برنامه های فصل جدید این گروه  در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار موسیقی دیباچه؛ در این نشست که با حاشیه های بسیاری از سوی اعضای این گروه روبه رو بود طاها پارسا درباره گروه دنگ شو گفت: گروه دنگ شو به سمتی می رود که بتواند اجراهای خوبی داشته باشد ؛ مخاطب دنگ شو سلیقه ای دارد .به خاطر اینکه سلیقه فضای موسیقی را حفظ کنیم باید کارهای گذشته را بخوانیم ما در حد توان از پتانسیلمان استفاده می کنیم.

 

636094650226737064


وی افزود:سعید آتانی، امید نعمتی و سپنتا مجتهدزاده و علی زند وکیلی از جمله خوانندگان گروه دنگ شو بودند که هر کدام به دلیل مسائلی این گروه را تر ک کردند.

رضا شایا در ادامه خاطر نشان کرد: دنگ شو گروهی است که تاکنون خواننده های بسیاری را عوض کرده است. دنگ شو خانه ای است که آدم ها مدتی در آن اقامت می کنند ؛ سیستم خوانندگی در دنگ شو مثل سیستم بازیگری است.

وی افزود: وهمچنین سعید اتانی بدون اطلاع به ما در برنامه ای با لباسش ما رو سور پرایز کرد که این موضوع موجب شد که  دیگر نخواهیم با او همکاری کنیم وخوانندگان دیگر هم مسائلی داشتند که گروه دیگر نخواست با انها همکاری کند.

سرپرست گروه دنگ شو در ادامه در خصوص علی زند وکیلی گفت: علی زند وکیلی چون درآمد اقتصادی برای او مهم بود وبه نوعی پولکی بود گروه ما را ترک کرد.در زمانیکه ما ممنوع کار شدیم علی زند وکیلی ما را ترک کرد و با گروه دارکوپ قرار داد بست، او ویژگی های بارزی دارد که از ابتدا موجب شد او را به عنوان خواننده گروه برگزینیم ولی مسائل اقتصادی موجب شد گروه ما را ترک کند البته این موضوع  چیز بدی نیست چون اقتصاد در کار مهم است.

شایا با اشاره به حضور خوانندگان مهمان توضیح داد: دنگ شو گروهی است که خواننده ممکن است عوض کند ولی خواننده مهمان ندارد . حضور خواننده در گروه بسیار مهم است چون کمک می کند که کار را به نحو احسن جلو ببرد.

وی در خصوص آلبوم تازه این گروه گفت: در حال حاضر سه آلبوم آماده داریم که 80 درصد آن آماده  انتشار است بعد از محرم وصفر یکی از آلبوم ها منتشر می‌شود همچنین آلبوم بعدی هم قبل از عید منتشر خواهد شد که فضای متفاوتی دارد .این فصل دنگ شو فصلی هیجان انگیز است.

سرپرست گروه دنگ شو افزود: سیستمی را ده سال پیش شروع کردیم که استفاده از صدا سازی ایرانی بود ولی الان این موضوع فراگیر شده است.

طاها پارسا در ادامه گفت :هنوز گروه دنگ شو با محدودیت هایی مواجه است وقتی در تلویزیون تیتراژی را کار می کند نامش برده نمی شود وکسی نمی فهمد که این تیتراژ را گروه دنگ شو کار کرده است. حتی مدتی درگیر اثبات اسم این گروه بودیم.

وی درباره برگزاری کنسرت این گروه گفت: برگزاری کنسرت ما وانتشار آلبوم ها براساس تکرار کردن اجراهای دنگ شو نیست بلکه قصد داریم کارهای نوینی را انجام دهیم.

میلاد باقری در خصوص تغییر خوانندگان گروه گفت: خوانندگانی که از گروه رفتند هیچ وقت نگفتند که مال دنگ شو بودند.علی زند وکیلی با تیتراژ پژمان معروف شد ولی هیچ وقت نگفت که این آهنگ برای دنگ شو بوده است .

 

کنسرت گروه دنگ شو 29 شهریور ماه ساعت 22/30 در برج میلاد برگزار می شود.

 

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳