سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 14 October 2025
کد خبر: ۲۸۳۲۴
تاریخ انتشار : ۵۹ : ۱۲ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۵
اعلام برنامه های مجموعه تئاتر شهر در هفته جاری

پنج اثر نمایشی در تالارهای مختلف روی صحنه می روند

دیباچه: پنج اثر نمایشی هفته جاری در تالارهای اصلی، چهارسو، قشقایی ، سایه و پلاتو مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقه مندان تئاتر خواهند بود .

به گزارش دیباچه ، تالارهای اصلی، چهارسو، قشقایی، سایه و پلاتو اجرا مجموعه تئاتر شهر این هفته میزبان تماشاگران با اجرای پنج اثر نمایشی است.

در تالار اصلی نمایش « سه خواهر و دیگران» به نویسندگی و کارگردانی حمید امجد ساعت 19:30 با مدت زمان 180 دقیقه و قیمت بلیت 35 ، 25 و 15 هزار تومان میزبان علاقه مندان تئاتر خواهد بود. افشین هاشمی، ریحانه سلامت، معصومه رحمانی، مارال آتشی، رامین سیاردشتی، علیرضا ناصحی، داریوش موفق، محسن حسینی، پیام امیرعبدالهیان، سام کبودوند، بهنوش بختیاری، جمشید جهانزاده بازیگران این اثر نمایشی هستند.

«اگر...» عنوان نمایشی به نویسندگی نیک پین و کارگردانی وحید رهبانی است که ساعت 18:30 و 20:30 در تالار چهارسو به مدت زمان 70 دقیقه و قیمت بلیت 25 هزار تومان به صحنه می رود، در این اثر نمایشی سارا بهرامی و وحید رهبانی به عنوان بازیگر حضور دارند.

در تالار سایه نمایش «صبح بخیر» به نویسندگی و کارگردانی سیروس همتی ساعت 19:30، به مدت زمان 60 دقیقه و قیمت بلیت 20 هزار تومان با بازی (به ترتیب الفبا) کامبیز امینی، علی برجی، آذر سماواتی، شهرام مسعودی، آزیتا نوری وفا، بهار همتی، نگار همتی اجرا می شود.

در مرکز مطالعات اجرایی قشقایی نمایش «کولا» به نویسندگی و کارگردانی نصیر ملکی جو و بازی پوریا سلطان زاده و سروش شاکر ساعت 19 و 20 با مدت زمان 35 دقیقه و قیمت بلیت 20 هزار تومان به صحنه می رود.

در پلاتو اجرا نیز نمایش « سپنج رنج وشکنج فرخنده» به نویسندگی زنده یاد محمود استاد محمد و کارگردانی شهرام گیل آبادی ساعت 20 با مدت زمان 60 دقیقه و قیمت بلیت 15 هزار تومان روی صحنه می رود. نوشین حسن زاده، رویا فلاح، نازنین مهیمنی، شمسی صادقی، فریدون محرابی بازیگران این نمایش هستند.

برای آگاهی از برنامه ها ، اخبار و اطلاعات آثار نمایشی به صحنه رفته در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر به سایت رسمی این مجموعه با آدرس www.teatreshahr.com مراجع ه فرمایید.
برچسب ها: دیباچه ، تئاتر شهر
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴