پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 04 September 2025
کد خبر: ۲۸۲۶۲
تاریخ انتشار : ۴۶ : ۱۰ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۵

پایان «قاتل اهلی» در آزادی/ تیغ تیز کیمیایی بر گردن رانت‌خواران

دیباچه: فیلمبرداری فیلم سینمایی «قاتل اهلیِ» مسعود کیمیایی که چندروز پس از درگذشت عباس کیارستمی و با یاد این کارگردان کلید خورده بود، پس از دو ماه در میدان آزادی پایان یافت.

به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه؛ فیلمبرداری «قاتل اهلی»، بیست‌وهشتمین فیلم مسعود کیمیایی که برای رسیدن به جشنواره فیلم فجر با تدوین همزمان بهرام دهقانی پیش‌ می‌‌رود، شب گذشته با گرفتن صحنه‌‌هایی در میدان آزادی ، پس از دو ماه فعالیت پیوسته تمام شد. ظاهرا کیمیایی در یک ماه اول تمام صحنه‌های روز را گرفته بود و پس از یک ماه تمام صحنه‌‌های شب را فیلمبرداری کرده است.

البته فیلمبرداری «قاتل اهلی» با مشکلاتی هم مواجه شد: صحنه‌‌هایی که باید در فرودگاه گرفته می‌شد با مخالفت حراست فرودگاه کار گروه را چندروز به تعویق انداخت و حتی اصرارهای پرویز پرستویی هم نتوانست مانع از این تصمیم شود. این در حالی‌ست که تمام مجوزهای لازم برای این اتفاق صادر شده بود.

کیمیایی در حالی فیلم سینمایی «قاتل اهلی» را به تهیه‌کنندگی منصور لشگری‌قوچانی می‌سازد که جمعی از چهره‌های سینمای ایران در این فیلم حضور دارند و یکی از پربازیگرترین فیلم‌های امسال است.

1763193_510

پرویز پرستویی در نقش دکتر جلال سروش و یا همان قاتل اهلی فیلم است. رضا رشیدپور در نقش خودش ظاهر شده و در صحه‌ای از فیلم روبه‌روی جلال سروش نشسته و با او گفت‌وگو می‌کند و البته یکی از صحنه‌های رادیکال فیلم اینجا شکل می‌گیرد و با دیالوگ‌های تندی در مورد مسائل مالی مردم و خالی شدن جیب آن‌ها توسط عده‌ای انگشت‌شمار از سوی سروش همراه می‌شود. سعید پیردوست، پرویز پورحسینی، ثریا قاسمی، لعیا زنگنه، حمیدرضا آذرنگ، امیرحسین رستمی، امیر جدیدی، پگاه آهنگرانی از دیگر بازیگران شناخته‌شده «قاتل اهلی» هستند. البته پولاد کیمیایی که معمولا یکی از نقش‌های اصلی فیلم پدرش را بازی می‌کرد، به خاطر حضور در فیلم «گشت ارشاد 2» سعید سهیلی نتوانست حضور پررنگی در این فیلم داشته باشد و در میان تمام گرفتاری‌های «گشت ارشاد» نهایتا توانست نقش کوتاهی از خواننده‌ای جوان را برای «قاتل اهلیِ» پدرش ایفا کند.

photo_2016-07-22_05-41-09

کیمیایی در فیلم آخر خود بی‌پرواتر به نقد جامعه‌اش و سیاست‌مردان پرداخته و به نظر می‌رسد «قاتل اهلی» یکی از فیلم‌های پرحاشیه جشنواره فجر امسال باشد.

مسعود کیمیایی در حالی بیست‌وهشتمین فیلم سینمایی خود را کلید زد که فیلم قبلی‌اش («متروپل») با اقبال عمومی مواجه نشد و امیدواریم «قاتل اهلی» با توجه به ترکیب بازیگرانش و اولین همکاری پرستویی و کیمیایی، بازگشت کارگردان پیشکسوت سینمایی ایران به دوران اوج خود باشد.

 
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴