دیباچه: نمایش کمی چای از زندگی آدمی با لایه های روانشاسی و روان پزشکی صحبت می کند. این نمایش جریان پسری است که به کما رفته و خاله وی روانکاو است، و قصد دارد او را بهوش آورد و به همین دلیل درون مایه نهان و پنهان زندگی او را واکاوی کرده و در همین کنکاش به مواردی می رسد که بسیار جالب و قابل پیگیری است.
به گزارش
دیباچه، این نمایش به نوعی دغدغه های انسان را در زاویای عاطفی، بیماری، رنج و شادی به طور خاص بررسی می کند.در این نمایش که تمامی بازیگران آن زنان هستند به درستی حالت های آنها را مورد توجه قرار داده و برای هر شخصیت نشانه و تیپ خاصی در نظر گرفته شده است که لباس ها و حرکت های غیر متعارف در آن بسیار نمود دارد.
نمایش کمی چای در بدنه ی خود کمدی تلخی دارد، حتی با لطافت شعر گونه خود، تصویر تلخ و ترسناکی را از واقعیت زیستن انسانها را به نمایش در می آورد. این نمایش که به نویسندگی و کارگردانی سمیرا رحیمی است ؛ داستان و قضایای امروز جامعه ما در آن اعمال شده و هم رویدادهای مدرن ذهنی و زندگی را به نمایش در می آورد.

نمایش کمی چای، دارای زبان و ساخت متفاوتی است که ذهن تماشاگر را گاهی با حکمی درست و گاهی نادرست مواجه می کند و در بدنه ی خود نوعی بازی های مغالطه ای را رقم می زند.در ماهیت ژانر نمایش که درام عاشقانه با عناصر فانتزی و روان شناختی است از سازگاری ها، تناقض ها، اخلاق و ضد اخلاق سخن به میان می آید که جذابیت نمایش را دو چندان می کند. نمایش از ابتدای اجرا حالت پرفورمنس دارد که در داخل راه رو و بعد به سالن منتقل می شود و حتی در انتهای نمایش این مسیر دنبال می شود. فضای ایزوله که در سالن و صحنه ایجاد شده ذهن را با مفهوم جدیدی از جهان پیرامون رو به رو کرده و توضیحی روشن برای تمامی این شرایط پدید آمده ، می دهد. این نمایش به گونه ای است که از منظر نوشتاری و اجرایی معماهای روشنگری در ذهن اشکار ساخته و از این طریق این اثر را متمایز و ویژه می سازد.
به گفته کارگردان نمایش ؛در دنیای سرعت، رقابت، جلو زدن و عقب ماندن، برنده یا بازنده شدن برای شاد زیستن بهانه ای نیاز است و ان مفهومی به نام پیروزی است و پیروزی واژه ای است که به تلاش پیوند خورده است.
نمایش کمی چای، به نویسندگی و کارگردانی سمیرا رحیمی و الهام مهرپرور تا ۳۱ شهریور ماه هر روز ساعت ۱۹:۳۰ در سالن ناصر خسرو به روی صحنه می رود.
دکتر سحرصنیعی