شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴  |  Saturday, 12 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۷۸۳۴
تاریخ انتشار : ۱۷ : ۲۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۵
دیباچه: ایوبی در جمع خبرنگاران در موزه سینما «ایستاده در غبار» را یکی از گزینه های اصلی برای معرفی فیلم به اسکار دانست.



به گزارش خبرنگار  سینمایی ديباچه؛حجت‌الله ايوبي رئيس سازمان سينمايي که در حاشیه مراسم رونمایی از مجموعه آثار پوران درخشنده در جمع خبرنگاران حاضر شده بود اظهار داشت: يك بدبيني در بين سينماگران وجود دارد كه متأسفانه اين بدبيني بين مديران و مسئولان نيز تزريق مي‌شود. اتفاق تلخ در سالي كه گذشت در كنار همه خوبي‌ها و شيريني‌ها اين بود كه سينماگراني كه خيلي سعي كردند زبان گوياي مردم و باعث افتخار نظام جمهوري اسلامي ايران باشند اما باز هم برخوردهايي با آنها شد كه تا حدي كام سينماگران را تلخ كرد.

دیباچه-ایوبی

وي افزود: وقتي رهبر معظم انقلاب به طور كامل در جريان آسيب‌هاي اجتماعي قرار گرفتند همه را بسيج كردند كه در برابر اين آسيب‌ها بايستند و سينماگراني كه اين آسيب‌ها را مطرح كردند خيلي وقتها با موانعي روبرو شدند كه انتظار نداشتيم. وقتي مي‌دانم يك فيلمساز كه او را مي‌شناسم با چه قصد و انگيزه بالايي فيلمي براي نمايش دادن بدون حاشيه مي‌سازد ناگهان با بازخوردهاي بدي روبرو مي‌شود برايم بسيار ناراحت كننده است. براي من بدترين روز روزي بود كه حريم سينماگران رعايت نشد و در فضاي مجازي به آنها توهين شد.

ايوبي اظهار داشت: چشم‌اندازي كه براي سينماي ايران دارم بسيار روشن است. در روزهاي بدي که سينما داشت هميشه مي‌گفتم كه روزهاي خوبي به سينماي ايران مي‌آيد و امروز كه روزهاي خوب را شاهد هستيم روزهای بهتر و با شكوه‌تري را نويد مي‌دهم. سينماي ايران بالنده پيش مي‌رود.

وي گفت: خيلي خوشحالم كه در روز سينما با نيم‌بها شدن بليط سينما مجبور نيستيم با رایگان کردن بليط‌ها ثابت كنيم كه مردم سينما را دوست دارند. مردم امسال ثابت كردند كه به سينما علاقه دارند.

ايوبي در پاسخ به پرسش خبرنگار ديباچه مبني بر نحوه انتخاب نماينده ايران در مراسم اسكار امسال گفت: هميشه خبرنگارها فكر مي‌كنند كه براي انتخاب فيلم نماينده ايران در اسكار دير شده و هميشه معلوم مي‌شود كه اينطور نيست. الآن هيأت انتخاب در حال آماده شدن هستند و اصناف فيلم‌هاي منتخب خود را معرفي مي‌كنند و فكر مي‌كنم به زودي هيأت انتخاب در همين هفته كار خود را شروع كرده، فيلم‌ها را مي‌بينند و كار خود را شروع مي‌كنند.

وي در پاسخ به پرسش ديگر خبرنگار ديباچه مبني بر نظر وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي براي انتخاب فيلم نماينده ايران در مراسم اسكار گفت: آقاي وزير خيلي دقيق صحبت كرده و گفته است كه فيلم «ايستاده در غبار» يكي از گزينه‌هاي مناسب براي اسكار است و من هم احتمال مي‌دهم كه «ايستاده در غبار» يكي از گزينه‌هاي اصلي هيأت انتخاب باشد. البته ما نظر شخصي خود را مي‌دهيم و تصميم نهايي با هيأت انتخاب است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳