چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 03 September 2025
کد خبر: ۲۶۳۱۹
تاریخ انتشار : ۰۲ : ۱۶ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۵
امیرحسین شریفی در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

روزهای پایانی تصویربرداری «روزهای بیقراری» با پورعرب، صوفیانی و تفتی در اصفهان

دیباچه:امیرحسین شریفی از روزهای پایانی تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «روزهای بیقراری» با حضور ابوالفضل پورعرب، سارا صوفیانی و کامران تفتی در اصفهان خبر داد.

امیرحسین شریفی تهیه‌کننده سینما و تلویزیون که این روزها ساخت مجموعه تلویزیونی «روزهای بیقراری» را به عنوان تهیه‌کننده بر عهده دارد در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت: در حال حاضر 98 درصد از تصویربرداری مجموعه «روزهای بی‌قراری» به کارگردانی کاظم معصومی انجام شده است.

دیباچه-روزهای بیقراری

شریفی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ابوالفضل پورعرب، سارا صوفیانی و کامران تفتی در شهر اصفهان مقابل دوربین معصومی ایفای نقش می‌کنند و کار پژمان بازغی و الهام حمیدی به عنوان بازیگر در این مجموعه تلویزیونی به پایان رسیده است.

این تهیه‌کننده در ادامه افزود: در چند روز آینده تصویربرداری این مجموعه به پایان می‌رسد و در حال حاضر تدوین این اثر توسط پرهام وفایی در حال انجام است و 90 درصد از تدوین این پروژه انجام شده است.

وی اظهار داشت: هنوز زمان و نحوه پخش این مجموعه مشخص نیست اما در فصل پاییز از یکی از شبکه‌های سراسری پخش خواهد شد.

شریفی در پایان گفت: علاوه بر بازیگران دیگر چند بازیگر از شهر اصفهان از جمله مریم خدارحمی، اکبر دباغی و زهرا برومند به جمع بازیگران این مجموعه تلویزیونی اضافه شده‌اند.

عوامل اصلی سریال «روزهای بی‌قراری» عبارتند از:
کارگردان:کاظم معصومی،نویسنده:مهدی بهپور،مدیر تصویربرداری رسول خدابنده لو، مدیر صدابرداری:حسین غفاری، آهنگساز: محمدمهدی گورنگی، طراح صحنه و لباس: شیرین بوریایی دوست،تدوینگر: پرهام وفایی، طراح گریم: مهرداد قلی‌پور،دستیار اول کارگردان: ماکان رضایی پور، انتخاب بازیگران: شاهرخ شریفی،هماهنگی تولید:مهدی شریفی، عکاس:پدرام هادیان،مشاور رسانه‌ای:احسان هوشیارگر،مدیر تولید:جعفر صمدی،تهیه کننده:امیر حسین شریفی،به سفارش حوزه معاونت سیمای استانها.
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴