دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴  |  Monday, 01 December 2025
کد خبر: ۲۵۴۸۱
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۱۴ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۵
آخرین آمار فروش فیلم‌های روی پرده به روایت پخش‌کنندگان

نیم میلیون نفر «لانتوری» را 4 میلیاردی کردند/«من» با لیلا حاتمی نیم‌میلیاردی شد


دیباچه: درحالی استقبال مخاطبان سینما از فیلم‌های روی پرده همچنان ادامه دارد که فیلم سینمایی «لانتوری» با وجود ادامه تحریم از سوی حوزه هنری توانست از نرز 4 میلیارد تومان هم عبور کند.


به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه؛حبیب اسماعیلی مدیرعامل دفتر پخش رسانه مولود در خصوص فروش فیلم سینمایی «ناردون» به دیباچه گفت:«ناردون»پس از گذشت دو هفته از زمان اکران‌اش، به فروش یک میلیارد و 150 میلیون تومان رسیده  که از این رقم 900 میلیون تومان آن به تهران اختصاص دارد.

وی همچنین در خصوص فروش فیلم سینمایی کودک و موزیکال «دزد و پری» نیز اضافه داشت: فیلم «دزد و پری» به کارگردانی حسین قناعت هم تا 4 شهریورماه و پس از پنج هفته از شروع اکران در تهران 500 میلیون و در شهرستانها 150 میلیون و در مجموع 650 میلیون تومان فروخته است.

براساس این گزارش،علی سرتیپی مدیر عامل شرکت پخش «فیلمیران» درباره رقم فروش فیلم سینمایی «لانتوری» به کارگردانی رضا درمیشیان به دیباچه گفت: این فیلم پس از سه هفته اکران در سینماهای تهران و شهرستان‌ها،توانست از چهار میلیارد تومان عبور کند.


سرتیپی همچنین در خصوص آمار فروش دو فیلم «دراکولا» و «بارکد» نیز اظهار داشت: فیلم «دراکولا» به کارگردانی رضا عطاران هم تاکنون در تهران و شهرستان‌ها چهار میلیارد تومان فروش داشته و فیلم «بارکد» به کارگردانی مصطفی کیایی هم پس از 12 هفته اکران در کشور 11 میلیارد تومان فروخته است و اکران هر چهار فیلم یاد شده همچنان در سینماهای کشور ادامه دارد.

مدیرعامل فیلمیران خاطرنشان کرد: همچنین میزان فروش فیلم «ایستاده در غبار» هم با احتساب سینماهای هنر و تجربه به دو میلیارد و 50 میلیون تومان رسیده است.

براساس این گزارش، سعید خانی مدیر شرکت پخش «نسیم صبا» نیز در خصوص میزان فروش فیلم سینمایی «من» به کارگردانی سهیل بیرقی گفت: این فیلم در دومین هفته اکران خود با 17 سالن نمایش در تهران به فروش 409 میلیون تومان و در شهرستانها نیز تاکنون 110 میلیون تومان فروخته است.

همچنین؛محمدرضا فرجی مدیر پخش حوزه هنری هم درباره میزان فروش فیلم سینمایی «زاپاس» گفت: این فیلم تا شب گذشته چهارم شهریورماه در تهران دو میلیارد و 600 میلیون تومان فروش و رقم فروش آن در کل کشور به چهار میلیارد و 370 میلیون تومان رسیده است.

براساس این گزارش، طبق اعلام عبدالله علیخانی مدیرعامل پویا فیلم فروش فیلم سینمایی «آب نبات چوبی» به کارگردانی حسین فرح‌بخش و با بازی رضا عطاران تا پایان روز سه‌شنبه 164 میلیون تومان بوده است.

همچنین مزلقانی از دفتر پخش بنیاد سینمایی فارابی درباره میزان فروش فیلم «امکان مینا» به کارگردانی کمال تبریزی گفت: این فیلم پس از سه هفته، 300 میلیون تومان فروش داشته است.
 


مطالب برگزیده
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴