پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 18 September 2025
کد خبر: ۲۴۵۳۸
تاریخ انتشار : ۳۰ : ۱۷ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۵

بل کانتو «شور آواز» را به صحنه تالار وحدت می‌برد

دیباچه: ارکستر و کُر بزرگ بل کانتو به رهبری نیما پناهی ها، ۷ شهریور در تالار وحدت به روی صحنه می رود.



به گزارش خبرنگار موسیقی دیباچه نیما پناهی ها آهنگساز و رهبر ارکستر،از اجرای برجسته ترین اُپراهای ایتالیایی در شب «شور آواز» خبر داد ودر این باره به هم اهنگ گفت ؛ شور آواز عنوان پروژه دیگری است از بل کانتو که بر اساس شور و اشتیاق مخاطبان و نیز جذابیت اجرای اُپراهای ایتالیایی به این عنوان نامگذاری شده است.

وی افزود: هدف از سختکوشی های بل کانتو ارائه صحیح هر آنچه در موسیقی این آهنگسازان است  و از آن مهمتر آشنایی هرچه بیشتر مخاطبان با ادبیاتی چنین عظیم و شکوهمند در آثار اساتیدی بزرگ همچون جوزپه وردی را اولویت اصلی در فعالیت این گروه است.

رهبر ارکستر بل کانتو در خصوص نامگذاری این گروه با عنوان بل کانتو اشاره کرد : بل کانتو اصلاح ایتالیایی به معنی آواز زیبا و سبکی مخصوص بهترین ملودی نویسان و بزرگترین اُپرانویسان تاریخ ایتالیا است.

دیباچه-بل کانتو

نیما پناهی ها در ادامه در خصوص جذابیت کنسرت های بل کانتو و همچنین شور و اشتیاق مخاطبان افزود ؛ تمام قطعات با دقت بسیار زیادی انتخاب می شوند، اجرای صحیح قطعاتی بسیار زیبا و تاثیرگذار چنان شور و هیجانی در شنونده ایجاد می کنند که شنونده، نه به اجبار، بلکه از سر شوق در جریان موسیقی غرق شده و عمیقا در جریان مفاهیم زیبای موسیقی قرار می گیرد، که نه تنها موسیقی را درک بلکه نوعی همدلی ایجاد می گردد. شنونده بل کانتو دائم غرق در احساسات و شور و هیجان است، با دقت گوش می دهد و تمام جزئیات را زیر نظر دارد و این همان شکوهی است که از اجرای بل کانتو توقع می رود.

رهبر بل کانتو دانش کُر را از اصول بل کانتو در اجرای پیش رو دانست و تاکید کرد ؛ مانند همییشه خوانندگان کُر آواز زیبا، پایه و اساس کنسرت های بل کانتو هستند و همگی در تلاش برای رسیدن به آنچه آواز زیبا نام دارد.

نیما پناهی ها در مورد ترکیب نوازندگان در کنسرت «شور آواز» بیان کرد ؛ قطعات به شکل استاندارد با همراهی پیانو اجرا می شوند، اما بدلیل اهمیت برجسته کردن ملودی های بسیار غنی در قطعات این اُپراها، ارکستری بسیار ماهر با ساختار کوئینتت زهی، موسیقی را منطبق بر دست نوشته های آهنگساز در پارتیتور همراهی می کنند.

وی در پایان گفت: از همه هنرمندان گروهم قدردانی میکنم . آرزوی شبی خوش برای مخاطبان و همراهان همیشگی بل کانتو در این کنسرت دارم.

در این اجرا فراز عقیلی (پیانیست)، مونیکا لران (کنسرت مایستر)، امین عطایی (نوازنده ویولن)، پژمان اختیاری (نوازنده ویولا)، نگار نوراد (نوازنده ویولنسل)، پروانه انارکی (نوازنده کنترباس) و نیز پریسا دلفانی (خواننده سوپرانو)، مرتضی اکبرزاده غلامی (خواننده تنور)، محمد حقیقی (خواننده باس) و همچنین خوانندگان آواز زیبا در کُر بزرگ بل کانتو به هنر نمایی می پردازند.

اجرای ارکستر و کُر بزرگ بل کانتو با عنوان «شور آواز» در تاریخ ۷ شهریور ۱۳۹۵ در تالار وحدت برگزار خواهد شد. علاقمندان برای تهیه بلیط می توانند به مراکز فروشی چون سایت ایران کنسرت  www.iranconcert.com   و فروش گیشه تالار وحدت مراجعه کنند.
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴