دیباچه: امیرحسین علمالهدی (مدیر گروه هنر و تجربه) میگوید: VOD میتواند اثرات مثبتی داشته باشد و گروه هنر و تجربه هم ترجیح میدهد در صورت فراهم شدن شرایط استفاده از VOD از این فناوری برای تعامل بیشتر با مخاطبانش استفاده کند.
امیرحسین علمالهدی در گفتوگو با خبرنگار سینمایی
دیباچه؛ از گرایش گروه هنر و تجربه برای استفاده از فناوری VOD میگوید: «ترجیح میدهیم با استفاده از فناوری VOD سمت نوع دیگری از نمایش خانگی برویم؛ نه به این معنی که به نمایش خانگی ورود کنیم اما در حد استاندارد و نه بیشتر. از آنجایی که VOD میتواند اثرات مثبتی داشته باشد و دسترسی مخاطب را به محصولات فرهنگی آسانتر کند، گروه هنر و تجربه هم از این فناوری استقبال خواهد کرد.»
علمالهدی در مورد زمزمههای ورود گروه هنر و تجربه به چرخه تولید فیلمهای سینمایی میگوید: «ما هرگز قصد ورود به حوزه تولید را نداشتهایم و هدفمان حمایت از فیلمسازان جوان و نمایش آثارشان است. فیلمسازان جوان و با استعدادی که دسترسیهای کمتری دارند و با وجود محدودیتها فعالیت میکنند.»
علمالهدی در مورد چگونگی نمایش فیلمهای کارگردانهای جوان به
دیباچه میگوید: «هر فیلمسازی میتواند با ارسال فیلمش به گروه هنر و تجربه؛ این شانس را داشته باشد تا فیلمش نمایش روی پرده سالنهای هنر و تجربه برود. بعد از بررسی فیلم، اگر فیلم مناسب نمایش در گروه ما باشد، قطعا این اتفاق خواهد افتاد.»
علمالهدی در مورد جایگاه گروه هنر و تجربه در سینمای ایران میگوید: «زمانی این گروه مخالفان زیادی داشت، اما ما تمام انتقادها و مخالفتها را به فال نیک گرفتیم و امروز به جایی رسیدهایم که میتوانیم ادعا کنیم: گروه هنر و تجربه باعث رونق سینمای ایران شده است.»
علمالهدی در آخر به خاستگاه گروه هنر و تجربه اشاره کرد و گفت: «اگر دنبال فروش و سودآوری بودیم قطعا فیلمهای تجاری را نمایش میدادیم. رونق گروه هنر و تجربه به دیده شدن فیلمهاست و به اعداد و ارقام ارتباطی ندارد. ما از نفروختن یک فیلم ناراحت نمیشویم و دنیال تاثیر بزرگتری هستیم که هنر و تجربه در طول سالیان بر سینمای ایران خواهد گذاشت.»