جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۳۰۴۷
تاریخ انتشار : ۲۵ : ۱۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: محمدمهدی جعفری گفت: «موسسه قرن 21 تا ماه آینده استارت VOD را می‌زند تا پایان سال 1396 عرضه محولات فرهنگی در غالب DVD به کلی کنار خواهد رفت و فقط از طریق فضای مجازی محصولاتش را در اختیار کاربران قرار خواهد داد. امیدواریم وزارت ارشاد فکری برای زیرساخت‌ها بکند تا کاربران بتوانند محصولات را به صورت آنلاین و با کیفیت خوب ببینند.»



VOD مخفف Video On Demand (برنامه ویدیویی درخواستی ضبط شده) یکی از مجموعه خدمات قابل ارایه از طریق IPTV است. در VOD این امکان وجود دارد که فیلم‌های سینمایی، سریال‌های تلویزیونی، مستندهای جذاب، برنامه های آموزشی و... در اختیار کاربران قرار بگیرد. معمولا در صفحه‌ای که برای نمایش لیست این ویدیوها برای کاربر تعبیه می‌شود، تمهیداتی مثل جستجو بر اساس نام فیلم، بازیگران، کارگردان و همچنین اطلاعاتی در مورد قیمت، مدت زمان اجاره و قوانین مربوط به محتوا قرار می‌گیرد. موسسه قرن 21 تصمیم گرفته است تا ماه آینده فعالیت خود در این زمینه را آغاز کند. در همین راستاگفت‌وگویی داشته‌ایم با محمدمهدی جعفری (رئیس موسسه فرهنگی هنری قرن 21) که در ادامه می‌خوانید.

13940526145809126_PhotoL

محمد مهدی جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی دیباچه؛ در مورد تصمیمات موسسه قرن 21 برای راه‌اندازی سیستم VOD گفت: «با امکانات  موجود و اینترنتی که در حال حاضر، وجود دارد و کاربران ایرانی از آن استفاده می‌کنند، امکان راه‌اندازی VOD وجود دارد و موسسه قرن 21 هم در همین راستا، تصمیم گرفته است سمت این سیستم برود و در آینده‌ای نه‌چندان دور محصولاتش را به این صورت عرضه کند.»

وی در مورد سرعت کم اینترنت در کشور گفت: «متاسفانه سرعت اینترنت در کشور ما پایین است و امکان تماشای آنلاین با کیفیت HD وجود ندارد. ما این امکان را فراهم کرده‌ایم که کاربران اینترنتی، متناسب با سرعت اینترنت‌شان فیلم مورد نظرشان را تماشا کنند. به هر حال سرعت اینترنت در حال حاضر امکان تماشای فیلم با کیفیت بالا را به مخاطب نمی‌دهد.»

رئیس موسسه قرن 21 در مورد نیازهای نسل جدید گفت: «هر نسل، امکانات و خواسته‌های خودش را دارد. نوجوان‌های امروز تمام کارهای‌شان را با موبایل و اینترنت انجام می‌دهند و حتی فیلم‌ها را توی سینما تماشا نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند با تبلت و کامپیوتر فیلم ببینند. نوجوان‌ها تلویزیون نمی‌بینند و VOD می‌تواند برای‌شان فرصت تماشای محصولات فرهنگی را مهیا و به نوعی می‌تواند خلاء تماشای محصولات فرهنگی را پر کند.»

وی در ادامه افزود: «VOD طرفدارهای زیادی دارد: سایت‌های غیرقانونی زیادی وجود دارند که محصولات را غیرقانونی در اختیار کاربرها قرار می‌دهند و استقبال زیاد کاربرها نشان می‌دهد که عرضه محصولات در فضای مجازی، نیاز امروز جامعه است.»

جعفری در پایان با اشاره به عرضه محصولات به صورت مجازی و کنار رفتن عرضه DVD  گفت: «موسسه قرن 21 تا ماه آینده استارت VOD را می‌زند تا پایان سال 1396 عرضه محولات فرهنگی در غالب DVD به کلی کنار خواهد رفت و فقط از طریق فضای مجازی محصولاتش را در اختیار کاربران قرار خواهد داد. امیدواریم وزارت ارشاد فکری برای زیرساخت‌ها بکند تا کاربران بتوانند محصولات را به صورت آنلاین و با کیفیت خوب ببینند.»
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳