يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 September 2025
کد خبر: ۲۲۹۴۶
تاریخ انتشار : ۴۷ : ۱۳ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۵
در گفتگو با دیباچه عنوان شد؛

قربان نجفی:از بازی در نقش منفی هراس ندارم

دیباچه:قربان نجفی گفت:شاید در ابتدای امر این تصور برای مخاطبان «دیوار شیشه‌ای» به وجود آید که نجف یک شخصیت منفی است اما این شخصیت خاکستری است و من از ایفای آن هیچ هراسی نداشتم ضمن آنکه معتقدم سینما و تلویزیون به بازیگرانی در نقش های مثبت و منفی نیازمند است و بالاخره بازیگری باید پیدا شود که در این گونه نقش ها هم بازی کند.

قربان نجفی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت:‌ در حال حاضر مشغول بازی در مجموعه تلویزیونی «دیوار شیشه‌ای» هستم که نقشی خاکستری را در این سریال اپیزودیک ایفا می‌کنم که امیدوارم مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.

20130207180620_najafi

بازیگر فیلم سینمایی «طهران، تهران» خاطرنشان کرد: «دیوار شیشه‌ای» فیلمنامه ای بسیار جذاب و پرکشش دارد که بعد از خواندن کامل آن به شدت مایل به بازی در نقش نجف شدم از سوی دیگر حضور راما قویدل به عنوان کارگردان و کوروش تهامی به عنوان بازیگر در این سریال باعث شد تا تمایلم برای بازی در این اثر بیش از پیش شود.

وی سپس با تاکید بر اینکه حضور عوامل حرفه ای در تولید یک اثر سینمایی یا تلویزیونی همیشه جزو معیارهایش برای پذیرش بازی است گفت: وقتی عوامل خوب و متن خوب برای تولید یک فیلم یا سریال وجود داشته باشد بازیگر با طیب خاطر بازی در آن اثر را می پذیرد اما اگر این دو عنصر مهم و حیاتی وجود نداشته باشد بازیگر حتی اگر دستمزدهای کلان دریافت کند نمی تواند با جان و دل برای ایفای نقش در یک پروژه وقت و زمان بگذارد.

نجفی سپس در پاسخ به این پرسش که آیا از بازی در نقش های منفی هراس ندارد اظهار داشت: شاید در ابتدای امر این تصور برای مخاطبان «دیوار شیشه‌ای» به وجود آید که نجف یک شخصیت منفی است اما این شخصیت خاکستری است و من از ایفای آن هیچ هراسی نداشتم ضمن آنکه معتقدم سینما و تلویزیون به بازیگرانی در نقش های مثبت و منفی نیازمند است و بالاخره بازیگری باید پیدا شود که در این گونه نقش ها هم بازی کند.

بازیگر فیلم سینمایی «فصل پنجم» در خاتمه این گفتگو متذکر شد: ای کاش سازمان صدا و سیما بیش از این به  کیفیت سریال ها و برنامه های تولیدی اش اهمیت بدهد چرا که تلویزیون مخاطبان انبوه و میلیونی دارد و از این رو برنامه های آن باید اینقدر متنوع و جذاب باشد که آن ها را ترغیب و تشویق به تماشا کند.

گفتنی است؛ این بازیگر پیش از این در فیلم های سینمایی «موج سوم»، «او خوب سنگ می زند»، «پیک نیک در میدان جنگ»، «من بن لادن نیستم» و... ایفای نقش کرده است.
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴