دیباچه: معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی کشور گفت: قطب های انیمیشن در کشور به اندازه انگشتان یک دست هستند که جزو سرمایه های ما به شمار می روند و گلستان با قابلیت هایی که دارد می تواند یکی از این قطب ها باشد.
به گزارش
دیباچه به نقل از خبرگزاری شبستان ، رمضانعلی حیدری خلیلی، معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی کشور با اشاره به روند رو به رشد هنر انیمیشن طی سال های اخیر گفت: به طور قطع جشنواره پویانمایی رضوی در این سال ها روند رو به رشدی را طی کرده و امسال در هشتمین دوره برگزاری، تثبیت شده است و امیدواریم بتوانیم قدم های بعدی را محکم تر برداریم.
وی افزود: این جشنواره تلاش می کند تا سهم خود را در گسترش فرهنگ رضوی که دارای معانی عمیقی است، ایفا نماید و انتظار عمومی از اهالی هنر این است که توجه بیشتری به این معانی داشته باشند.
حیدری خلیلی بیان کرد: لازمه این امر این است که مسئولان استانی هم به پیشرفت این هنر کمک کنند و هنرمندان را تنها نگذارند. هرچند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بانی این حرکت عظیم است، اما سایر بخش ها و سهم مدیران استانی هم بسیار مهم است و نباید نقش آنها را نادیده گرفت.
وی در خصوص حمایت های سازمان سینمایی کشور از هنر انیمیشن اظهار کرد: به طور کلی سینما که انیمیشن جزئی از آن است در ساختار سیاستی و برنامه ای سازمان جای گرفته و به بیانی دیگر دیده شده است. محور حمایت از انیمیشن برعهده مرکز گسترش سینمای مستند و انیمیشن گذاشته شده است که باید بانی و حامی پویانمایی در ایران باشند.
معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی کشور با بیان اینکه قطب انیمیشن در کشور معدود و به اندازه انگشتان یک دست است، خاطرنشان کرد: قطب های انیمیشن در کشور اندک هستند با این حال سرمایه های ما به شمار می روند و گلستان هم با قابلیت ها و ظرفیت هایی که دارد می تواند یکی از قطب های انیمیشن در کشور باشد.
وی با بیان اینکه آسیفا در ده نقطه کشور راه اندازی شده است، گفت: یکی از این مراکز در گلستان بود که متاسفانه بنا به دلایلی غیرفعال است. با صحبت هایی که امروز با مدیران فرهنگ و ارشاد استان داشتیم تلاش می کنیم دوباره آسیفا را در گرگان فعال کنیم.
وی بیان کرد: این اقدام نیازمند همکاری و مراقبت مسئولان استان و علاقه مندان به حوزه فرهنگ و هنر است.
حیدری خلیلی اظهار کرد: حمایت از هنرمندان و هنر انیمیشن جزو دغدغه های فعالان این عرصه است که حل آنها شاهکار نیست. مهم ترین اقدام باید زمینه سازی برای فعالیت هنرمندان این بخش باشد. تاکنون از ظرفیت های ملی برای توسعه انیمیشن استفاده شده است در حالی که باید از ظرفیت های استانی هم بهره گرفت.
وی گفت: سهم فرهنگ در بودجه های استانی ناچیز است که باید در این رویکرد تجدید نظر شود. گلستان یکی از نقاط هنرپرور و نیازمند توجه بیشتری است.