چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۱۹۱۶
تاریخ انتشار : ۵۱ : ۱۳ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۵
گلایه‌های تند تهیه‌کننه فیلم «خرس» از کارگردان فیلم
دیباچه: جواد نوروزبیگی یکی از تهیه‌کننده‌های پرکار سینمای ایران نسبت به صحبت‌های خسرو معصومی واکنش نشان داد.



123776

جواد نوروزبیگی (تهیه‌کننده فیلم «خرس» به کارگردانی خسرو معصومی) در پاسخ به صحبت‌های این کارگردان که مدعی شده بود، ضعف این تهیه‌کننده باعث توقیف فیلم و عدم اکران عمومی شده است به خبرنگار سینمایی دیباچه گفت: «واقعا این نمی‌تواند ادبیات یک کارگردان باشد. کارگردانی که از ابتدای فیلم به من تعهد داده بود این فیلم توقیف نخواهد شد. از همان ابتدا گفته بودم که این فیلم پروانه نمایش نخواهد گرفت، اما به احترام پرویز پرستویی این کار را انجام دادم. «خرس» بالاخره ساخته شد، اما من از ابتدا می‌دانستم این فیلم در راستای اهداف وزارت ارشاد نیست و با مشکلاتی مواجه خواهد شد که این اتفاق افتاد و فیلم توقیف شد.»

نوروزبیگی در پاسخ به سوال که آیا سهم خودش از این فیلم را در ازای مبلغی به موسسه رسانه‌های تصویری واگذار کرده است؟ به دیباچه گفت: «به خواسته جواد شمقدری (معاونت امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت قبل) فیلم را به رسانه‌های تصویری دادیم تا بتوانیم سرمایه‌‌ای که من و پرویز پرستویی در این فیلم هزینه کرده بود را به او پرداخت کنیم و من هم بخشی از سهم خودم را دریافت کردم. این کار را انجام دادم تا شاید این فیلم اکران شود. به هر حال من 750 میلیون هزینه کرده بودم و باید برای ادامه کار در سینما به بازگشت سرمایه هم فکر می‌کردم. خسرو معصومی با پول دیگران فیلم ساخته است و حال توقع دارد، سرمایه‌گذارها به فکر بازگشت سرمایه‌شان نباشند؟ از روز اول گفتم این فیلمنامه شرایط اکران نخواهد داشت. به خسرو معصومی و پرویز پرستویی گفته بودم که این فیلم بعد از ساخته شدن مستقیم می‌رود توی آرشیو فیلم‌های توقیف شده. من کاسب نیستم و تهیه‌کننده هستم و برای بقا در این سینما باید فیلم بسازم و اکران کنم.»

نوروزبیگی در مورد فیلم قبل خسرو معصومی هم می‌گوید: «همچنان در حال رایزنی برای نمایش «خرس» هستم. به هر حال تهیه‌کننده این فیلم هستم و باید تلاش کنم تا شرایط اکرانش را فراهم کنم. این بار اول نیست که مشکل‌هایی از این دست پیش می‌آید: قبل از ساخته شدن فیلم «تابو» به خسرو معصومی گفتم که این فیلم را نساز! این فیلم هیچ ویژگی خاصی ندارد و باعث شد تا محمد امامی (سرمایه‌گذار فیلم «تابو») ضرر کند چرا که اصرارهای خسرو معصومی و الناز شاکردوست را قبول کرد و هزینه‌های ساخت این فیلم را متقبل شد، اما این فیلم در گروه هنروتجربه نمایش داده شد. بارها گفته‌ام: خسرو معصومی با ساخت این فیلم‌ها اعتبار خودت را خراب می‌کنید و خودتان ضرر می‌کنید.»

 

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳