سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 14 October 2025
کد خبر: ۲۰۹۸۸
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۷ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۵
در گفتگو با دیباچه عنوان شد؛

هایده حائری: دیگر حد و حدود بازیگر و احترام به آن مشخص نیست

دیباچه:هایده حائری گفت به اشاره به اینکه  این روزها وضعیت به گونه‌ای است که شرایط بازی در تلویزیون و سینما سخت تر شده و ترجیح می دهم وقتی چنین شرایطی حاکم است به ترجمه نمایشنامه مشغول باشم، گفت:دیگر حد و حدود بازیگر و احترام به آن مشخص نیست.

هایده حائری بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت: این روزها وضعیت به گونه‌ای است که شرایط بازی در تلویزیون و سینما سخت تر شده و ترجیح می دهم وقتی چنین شرایطی حاکم است به ترجمه نمایشنامه مشغول باشم.

دیباچه+هایده حائری

حائری خاطرنشان کرد: متأسفانه تولیدات تلویزیون به سمتی می رود که روز به روز ضعیف تر می شود و این دوران گذاری است که ما به سمتی می رویم تا آثار تلویزیونی با هیچ هدفی ساخته شوند و هیچ فکر خاصی پشت آثار نباشد به گونه ای که فکری که پشت آثار است برای سازندگان اصلاً مهم نباشد.

وی افزود: حتی شبکه نمایش خانگی که نیاز به اسپانسرهای قدرتمند دارد نیز به باند دیگری تبدیل شده و شرایطی را ایجاد کرده است که کار کردن در آن مربوط به گروهی خاص می شود. ما هنوز صنفی قدرتمند به عنوان صنف بازیگران نداریم و عمرمان تلف می شود در حالیکه می توانیم هزاران کار دیگر انجام دهیم و نتیجه بهتری بگیریم.

این بازیگر اظهار داشت: وقتی برای یک تهیه کننده یا کارگردان فرقی ندارد تا خاله، عمه و یا هر یک از نزدیکانش در فیلم حضور داشته باشند ترجیح می دهم در هر اثری نباشم. پیشنهادات بسیاری برای بازی داشته ام که همه آنها را رد کرده ام چرا که نقش، ویژگی هایی که می خواستم را نداشته و یا از نظر معنا و مفهوم نکته خاصی در نقش و کلیت فیلمنامه نمی دیدم.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «گاو صندوق» تصریح کرد: دیگر دغدغه ای مطرح نیست و فقط هدف فیلمسازی، فروش و درآمدزایی شده است که این اتفاق بسیار تلخ به نظر می رسد. از طرفی شاهد هستیم سینمای ما در مراسم اسکار نیز دیده می شود و از طرفی دیگر شاهد ضعف عجیب سینما و تلویزیون هستیم که برایمان عجیب است و اصولی رعایت نمی شود. دیگر حد و حدود بازیگر و احترام به آن مشخص نیست.

حائری خاطرنشان کرد: گلایه ها به وضعیت موجود آنقدر زیاد است که ترجیح می دهم چیزی نگویم و فقط به آنها بخندم. تلویزیون ما با شرایط موجود به هیچ وجه نمی‌تواند رقیب شبکه نمایش خانگی و شبکه های ماهواره ای شود. وقتی دغدغه ای نباشد و نیازی به کیفیت احساس نشود به جای ساخت مجموعه های با کیفیت به نمایش مجموعه های کم کیفیت چینی یا کره ای پناه می بریم.

وی افزود: هیچ انتظاری از مسئولان ندارم چرا که آنها خودشان باید وظیفه خود را بدانند. این روزها نیز فقط مشغول ترجمه نمایشنامه‌های جدید هستم که می‌تواند برای نسل جوان ارزشمند باشد.

گفتنی است هایده حائری در مجموعه‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی متعددی از جمله مجموعه‌های تلویزیونی «مرگ تدریجی یک رویا»، «صاحبدلان» و «داستان یک شهر» و فیلم های سینمایی «هامون»، «دفتری از آسمان» و «گهواره‌ای برای مادر» ایفای نقش کرده است.
برچسب ها: هایده حائری
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴