شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۲۰۴۲۹
تاریخ انتشار : ۵۴ : ۱۳ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۵
دیباچه: فرهاد اصلانی بازیگر و کارگردان سینمای ایران نسبت به بی تفاوتی موجود نسبت به سرنوشت فیلم توقیف شده اش با عنوان «خرس» اظهار تاسف کرد.



287A8912-copy

فرهاد اصلانی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سینمایی دیباچه در مورد احتمال نمایش این فیلم برای دلجویی از اصلانی به‌خاطر کسب افتخار بین‌المللی در جشنواره مسکو گفت: «بعید می‌دانم چنین اتفاقی بیافتد و گرفتن مجوز نمایش «خرس» در توان من نیست. بارها مصاحبه کرده‌ام و از توقیف فیلمی که مسیر قانونی خود را طی کرده گلایه کرده‌ام و از مسئولان سینمایی خواسته‌ام تا تکلیف این فیلم را روشن کنند.»
فرهاد اصلانی بی‌انگیزگی تهیه‌کننده فیلم «خرس» را هم بی‌تاثیر ندانست و در ادامه‌ صحبت‌هایش گفت: «متاسفانه جواد نوروزبیگی (تهیه‌کننده «خرس») انگیزه‌ زیادی برای پی‌گیری و رفع توقیف این فیلم ندارد. خسرو معصومی (کارگردان «خرس») تلاش‌های زیادی برای رفع توقیف فیلم کرده و بارها این موضوع را پی‌گیری کرده است. جلسه‌های زیادی هم برگزار شد اما همچنان اتفاقی نیافتاده است.»
اصلانی همچنین از تحمل کم مدیران انتقاد کرد و گفت: «وقتی مدیران سینمای ما نمی‌توانند فیلم «50 کیلو آلبالو» را تحمل کنند، فکر می‌کنید فیلم «خرس» را تحمل می‌کنند؟!»
اصلانی که به تازگی جایزه بهترین بازیگر جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو را برای بازی در فیلم «دخترِ» میرکریمی گرفته است، با اشاره به تاثیر این جایزه در ادامه روند فعالیت‌های حرفه‌ایش به دیباچه گفت: «این جایزه تاثیر زیادی در مسیر بازیگری من خواهد داشت. برای ادامه کار در حرفه سینمایی‌ام انگیزه زیادی گرفته‌ام.»

فیلم سینمایی «خرس» به کارگردانی خسرو معصومی سال 1390 در جشنواه فجر نمایش داده شد و فرهاد اصلانی توانست جایزه بهترین بازیگر مرد را برای بازی در این فیلم دریافت کند. این فیلم پس از آن جشنواره، پروانه نمایش نگرفت و در کنار چند فیلم دیگر مثل «لانتوریِ» رضا درمیشیان و... از محصولات توقیفی سینما در سال‌های اخیر به شمار می‌آید.
فرهادی اصلانی چندین بار به سرنوشت نامعلوم «خرس» اعتراض و از عملکرد مدیران سینمایی انتقاد کرده است. او حتی در شب دریافت جایزه بهترین بازیگر جشنواره فیلم مسکو برای فیلم «دختر» در سینما آزادی، از عملکرد مدیران سینمایی و تلویزیونی گلایه کرد و به آن‌ها توصیه کرد تا دست از پلیس‌بازی بردارند!
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳