شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 07 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۹۰۵۶
تاریخ انتشار : ۳۵ : ۲۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۵
بابک کایدان گفت: عنوان «هشت و نیم دقیقه» مناسب تر از «یکتا» برای این سریال است و امکان دارد با همین عنوان از شبکه دو پخش شود.

بابک کایدان فیلمنامه نویس سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت: در حال حاضر مشغول بازنویسی فیلمنامه مجموعه تلویزیونی «هشت و نیم دقیقه» هستم که در حال حاضر عنوان آن به «یکتا» تغییر کرده است.

کایدان خاطرنشان کرد: این سریال که به قلم علی دادرس و آزیتا ایرایی نوشته شده است توسط من بازنویسی می شود و در حال حاضر نیز تصویربرداری این اثر به تازگی به کارگردانی شهرام شاه حسینی آغاز شده که همزمان با تصویربرداری بازنویسی فیلمنامه را انجام می دهم.

وی افزود: بازنویسی این مجموعه رو به اتمام است و تنها ۲ یا ۳ قسمت از آن برای بازنویسی باقی مانده است که طی روزهای آینده به پایان خواهد رسید.

این فیلمنامه نویس در ادامه از دلیل تغییر نام این مجموعه سخن گفت و اظهار داشت:‌ از نظر من «هشت و نیم دقیقه» عنوان مناسب تری برای این سریال بود و گویا اعمال سلیقه های شخصی عنوان این مجموعه را به «یکتا» تغییر داد که به احتمال زیاد در زمان پخش با همان عنوان «هشت و نیم دقیقه» از شبکه ۲ سیما پخش شود.

کایدان در ادامه این گفتگو از دیگر فعالیت های خود گفت و اظهار داشت: فیلمنامه فیلم سینمایی «سن رشد» را به تازگی نوشته ام که پروانه ساخت آن نیز گرفته شده و منوچهر هادی کارگردانی و تهیه کنندگی آن را بر عهده دارد که تا یک یا دو ماه دیگر پیش تولید این اثر آغاز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: «سن رشد» قصه ای اجتماعی را روایت می کند که در آن رابطه یک پدر با فرزند ۹ ساله اش به تصویر کشیده خواهد شد. فیلمنامه به طور کامل نوشته شده و در حال بازنگری آن هستم که به زودی در یک ماه آینده تکمیل خواهد شد.

این فیلمنامه نویس اظهار داشت: داستان این اثر در تهران می گذرد و الزاماْ نگاهی به جشنواره فجر نداریم اما ممکن است با آماده شدن این اثر در جشنواره فجر امسال نیز حضور داشته باشیم. «سن رشد» یک ملودرام خانوادگی است.

کایدان در ادامه افزود: اثر سینمایی دیگری نیز به کارگردانی داریوش فرهنگ نوشته ام که «صلیب زرد» نام دارد و در حال حاضر منتظر تأمین بودجه آن هستیم. «صلیب زرد» اثری دفاع مقدسی است که یک واقعه تاریخی در سال ۱۳۶۷ را روایت می کند.

وی خاطرنشان کرد: این فیلم سینمایی روایتگر واقعه ای معروف نیست اما از نظر من واقعه ای مهم را در دفاع مقدس روایت می کند که مثل بسیاری از اتفاقات این دوران نادیده گرفته شده در حالیکه عمق فاجعه آن بسیار بالا است. ضمن اینکه بنیاد سینمایی فارابی نیز برای تأمین بودجه این فیلم سینمایی اعلام آمادگی کرده اما برای تآمین کامل بودجه نیاز به همکاری و مشارکت ارگان های دیگر نیز داریم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳