چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۸۸۳۵
تاریخ انتشار : ۳۲ : ۱۳ - ۳۰ تير ۱۳۹۵
حجت قاسم زاده اصل گفت: آتیلا پسیانی جدیدترین بازیگری است که به جمع بازیگران مجموعه «تاریکی شب روشنایی روز» اضافه شده است.

دیباچه - آتیلا پسیانی

حجت قاسم زاده اصل کارگردان تلویزیون در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت: ساخت سریال «تاریکی شب روشنایی روز» را به عنوان کارگردان در دست دارم که در حال حاضر اواخر مرحله پیش تولید خود را سپری می کند.

قاسم زاده اصل خاطرنشان کرد: تصویربرداری این اثر چند روز دیگر در اوایل مرداد ماه آغاز خواهد شد و هنوز زمان پخش و اتمام کار ما مشخص نیست چرا که «تاریکی شب روشنایی روز» را نمی توان اثری مناسبتی دانست و هنوز درباره زمان پخش این سریال نمی توان صحبت کرد.

وی افزود: آتیلا پسیانی آخرین بازیگری است که به تازگی به جمع بازیگران این سریال تلویزیونی اضافه شده و پیش از این حضور فرخ نعمتی، سهیلا رضوی، فرهاد قائميان، امين زندگاني، ليلا اوتادي، مهران احمدي، عليرضا جلالي تبار و احسان اماني در این مجموعه به قطعیت رسیده است.

این کارگردان خاطرنشان کرد: با توجه به قصه و فیلمنامه این اثر در آینده و طی روزهای آتی مطمئناً بازیگران دیگری نیز به جمع بازیگران این مجموعه اضافه خواهند شد.

کارگردان مجموعه تلویزیونی «یادآوری» در ادامه افزود: این سریال که به تهیه کنندگی محمدهاشمی اصل ساخته می شود در مرکز گسترش فیلمنامه نویسی ساخته و هنوز مشخص نیست که این مجموعه تلویزیونی از چه شبکه ای پخش می شود.

این کارگردان در ادامه افزود: «تاریکی شب روشنایی روز» در دو مقطع دهه 50 و زمان حال روایت می شود. داستان دارای فضایی انقلابی است و روایتگر زندگی مردی است که با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کند و در ادامه داستان متوجه می شویم مشکلات امروز او ریشه در گذشته وی دارد. امیدوارم این سریال به بهترین شکل ساخته و مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.

عوامل پشت دوربین این سریال عبارتند از: مدیر تصویربرداری سهیل نوروزی، طراح صحنه و لباس آیدین ظریف، طراح گریم ایمان امیدواری، مدیر صدابرداری منصور شهبازی، مدیر تولید بهزاد هاشمی، برنامه ریز مجید رضا فاضلی، دستیار برنامه ریز عارفه رشیدی، دستیار اول کارگردان حسین خضوعی، گروه کارگرداني نيلوفر کوخاني و آرين قاسم زاده اصل، عکاس هانیه رستمی ، صداگذار علي علويان و مدیر تدارکات امیر یمینی خواهند بود.

سریال «تاریکی شب روشنایی روز» در ۱۴ قسمت ۴۵ دقیقه ای به قلم حجت قاسم زاده اصل در مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی به نگارش درآمده است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳