چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۸۴۹۱
تاریخ انتشار : ۱۵ : ۱۱ - ۲۹ تير ۱۳۹۵
بازخوانی «دو زن» عباس کیارستمی با حضور سینماگران شناخته‌شده
دیباچه:آتیلا پسیانی در جلسه فیلمنامه‌خوانی «دو زن» درباره نحوه مرگ درگذشت عباس کیارستمی گفت: «من فقط يک تقاضا دارم. دقت كنيد، نگذارید هيچ سوالى بى‌پاسخ بماند، ولى با احساسات مطلق هم با آن برخورد نكنيد. بایستید و جواب سوال‌تان را بگيريد... كيارستمى براى همه ما بود... مثل پاسارگاد، مثل تخت جمشيد، يک اثر ملى بود كه ويران شده بايد سوال كنيم و پاسخ‌مان را بگيريم.



به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه؛جلسه خوانش فیلمنامه «دو زنِ» تهمینه میلانی با کارگردانی مریلا زارعی و نازنین کریمی به عنوان مجری طرح «فیلم‌هایی که دوست داشتیم» دیروز در پردیس سینمایی کورش با حضور تهمینه میلانی برگزار شد. خوانش فیلمنامه که ترکیبی بود از تصاویر فیلم و بازخوانی دیالوگ‌ها توسط بازیگرانی که در سالن حضور داشتند، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان برگزار شد.

با اتمام خوانش فیلم‌نامه تهمینه میلانی که از مرگ زنده‌یاد عباس کیارستمی به شدت احساساتی شده بود، با حضور روی سن درگذشت وی را به جامعه هنری تسلیت گفت و حرف‌هایش را این‌گونه ادامه داد: «متاسفانه هنگام مرگ ایشان در ایران نبودم، ولی هنگامی که بستری بودند، کنارشان بودم. عباس کیارستمی فراتر از یک همکار بود، یک دوست خوب بود که نبودنش باور کردنی نیست.»

photo_2016-07-19_11-15-56

آتیلا پسیانی هم درباره نحوه مرگ درگذشت عباس کیارستمی گفت: «من فقط يک تقاضا دارم. دقت كنيد، نگذارید هيچ سوالى بى‌پاسخ بماند، ولى با احساسات مطلق هم با آن برخورد نكنيد. بایستید و جواب سوال‌تان را بگيريد... كيارستمى براى همه ما بود... مثل پاسارگاد، مثل تخت جمشيد، يک اثر ملى بود كه ويران شده بايد سوال كنيم و پاسخ‌مان را بگيريم.

نيكى کریمی نیز در بخشی از برنامه گفت: «این روزها حال خوبی ندارم، اين‌قدر حالم بد بود كه سر تمرين نمی‌توانستم تمرکز داشته باشم و بچه‌ها تعجب كرده بودند كه چرا پس و پيش مى‌خوانم ولى در این برنامه حضور پیدا کردم و به خاطر اين كه عباس كيارستمى اعتقاد داشت كه يک لحظه هم نبايد نشست و مهمترين چيز در زندگى كار است و من به احترام او آمدم.»

همچنین در خوانش فیلم‌نامه «دو زن»؛ نیكی كریمی، آتیلا پسیانی، نوید محمدزاده، مریلا زارعی، فرشید زارعی‌فرد، شبنم دولتشاهی، سهراب دانش‌بهزادی، نیما رئیسی و نسیم ادبی به عنوان بازخوان‌های نقش‌ها حضور داشتند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳