چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۸۳۰۶
تاریخ انتشار : ۰۱ : ۱۵ - ۲۸ تير ۱۳۹۵
دیباچه: آلبوم موسیقی «خط خنده‌اش» به آهنگسازی، نوازندگی و خوانندگی نوید اربابیان در سبک‌و‌سیاق فولک‌راک منتشر می‌شود.



نوید اربابیان؛ آهنگساز، خواننده و نوازنده در گفت‌و‌گو با خبرنگار موسیقی دیباچه، اعلام کرد: همه مراحل فنی و آماده‌سازی آلبوم موسیقی «خط خنده‌ا‌ش» پشت سر گذاشته شده است، اکنون کاور این آلبوم زیر چاپ است و به زودی منتشر می‌شود.

این خواننده و آهنگساز درباره سبک و سیاق این آلبوم توضیح داد: من از عنوان «فولک‌راک» برای این آلبوم استفاده می‌کنم و البته دو گونه تعریف از فولک‌راک وجود دارد. یکی تلفیق مستقیم موسیقی نواحی با موسیقی راک است و دیگری سبک و سیاق گروه‌هایی همچون جترو تال، نیل یانگ و... است که فقط ردپایی از موسیقی نواحی در آن شنیده می‌شود. ما سعی کردیم در این آلبوم بخشی از موسیقی فولکلوریک خودمان را حفظ کنیم و قطعات مثل خودمان صدا بدهد و از سازهایی همچون عود، سه‌تار، فلوت چوبی هم استفاده کردیم.

دیباچه - اربابیان

آهنگساز آلبوم «پلاستیکا» افزود: اگر موسیقی منطقه آذربایجان را به دلیل تفاوت‌های ماهوی‌اش در نظر نگیریم موسیقی نواحی مختلف ایران نزدیکی‌های زیادی به هم دارند مثلا دستگاه‌های شور، دشتی یا نوا هم در کرمانشاه وجود دارند، هم در جنوب و هم در خراسان اما ما سعی کردیم فقط خط‌های کمرنگ ملودیکی از این موسیقی‌ها در کار استفاده کنیم و این آلبوم بیشتر راک و جز صدا می‌دهد.

یکی از آهنگسازان آلبوم «ترنج» در توضیح وجه تسمیه آلبوم نیز گفت: خط خنده‌اش تصویر یک لحظه‌ای یک انسان است و نام یکی از قطعات این آلبوم هم هست. به دلیل اینکه تصور مناین است که این آهنگ عاشقانه و تغزلی ظرفیت اقبال عام پیدا کردن را دارد چون ما در این آلبوم بیشتر قطعات اجتماعی و شخصی داریم. اما این یکی عاشقانه است و به نظرم طرفدار زیاد پیدا می‌کند بنا بر این ترجیح دادم نام آلبوم هم بر اساس نام همین قطعه باشد.

دیباچه - کاور آلبوم

کاور آلبوم منتشر نشده «خط خنده‌اش»

 

به گزارش دیباچه، در این آلبوم نوید اربابیان آهنگسازی، تنظیم، نوازندگی بیس و خواندن را به عهده داشته است و در بعضی قطعات هم ماندولین، گیتار کلاسیک، آکوستیک و الکتریک را نواخته است.

نوازندگی گیتار الکتریک دیگر قطعات اندیشه هژبر و مسعود سیارزاده به عهده داشته‌اند و مجید نظام‌پور و اردوان عزیزی عود نواخته‌اند. صداهای الکترونیک و سنتی‌سایزر با مسعود زارعی بوده و شقایق جاویدفر در این کار چلو (ویولون سل) نواخته است و حسام جبرئیلی نوازندگی پیانو را به عهده داشته است. همچنین مسترینگ کار به عهده جواد سام‌نژاد بوده و یکی از صدابرداران اثر نیز محمدرضا کاظم‌پور است. ضبط قطعات آلبوم نیز در استودیو پاپ انجام شده است.

طراحی متفاوت آلبوم نیز اثر وحید میثاقی است که پیش از این طراحی جالب او را برای کاور آلبوم «پلاستیکا» دیده بودیم.  کیانا روحانی هم پس‌زمینه کاور را طراحی کرده است.

 

 

تیزر خط خنده ش - دیباچه

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳