چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 17 September 2025
کد خبر: ۱۸۳۰۶
تاریخ انتشار : ۰۱ : ۱۵ - ۲۸ تير ۱۳۹۵
تیزر آلبوم «خط خنده‌اش» منتشر شد

عاشقانه‌ای در یک آلبوم فولک‌راک/بازگشت نوید اربابیان با «خط خنده‌اش»+کاور آلبوم

دیباچه: آلبوم موسیقی «خط خنده‌اش» به آهنگسازی، نوازندگی و خوانندگی نوید اربابیان در سبک‌و‌سیاق فولک‌راک منتشر می‌شود.



نوید اربابیان؛ آهنگساز، خواننده و نوازنده در گفت‌و‌گو با خبرنگار موسیقی دیباچه، اعلام کرد: همه مراحل فنی و آماده‌سازی آلبوم موسیقی «خط خنده‌ا‌ش» پشت سر گذاشته شده است، اکنون کاور این آلبوم زیر چاپ است و به زودی منتشر می‌شود.

این خواننده و آهنگساز درباره سبک و سیاق این آلبوم توضیح داد: من از عنوان «فولک‌راک» برای این آلبوم استفاده می‌کنم و البته دو گونه تعریف از فولک‌راک وجود دارد. یکی تلفیق مستقیم موسیقی نواحی با موسیقی راک است و دیگری سبک و سیاق گروه‌هایی همچون جترو تال، نیل یانگ و... است که فقط ردپایی از موسیقی نواحی در آن شنیده می‌شود. ما سعی کردیم در این آلبوم بخشی از موسیقی فولکلوریک خودمان را حفظ کنیم و قطعات مثل خودمان صدا بدهد و از سازهایی همچون عود، سه‌تار، فلوت چوبی هم استفاده کردیم.

دیباچه - اربابیان

آهنگساز آلبوم «پلاستیکا» افزود: اگر موسیقی منطقه آذربایجان را به دلیل تفاوت‌های ماهوی‌اش در نظر نگیریم موسیقی نواحی مختلف ایران نزدیکی‌های زیادی به هم دارند مثلا دستگاه‌های شور، دشتی یا نوا هم در کرمانشاه وجود دارند، هم در جنوب و هم در خراسان اما ما سعی کردیم فقط خط‌های کمرنگ ملودیکی از این موسیقی‌ها در کار استفاده کنیم و این آلبوم بیشتر راک و جز صدا می‌دهد.

یکی از آهنگسازان آلبوم «ترنج» در توضیح وجه تسمیه آلبوم نیز گفت: خط خنده‌اش تصویر یک لحظه‌ای یک انسان است و نام یکی از قطعات این آلبوم هم هست. به دلیل اینکه تصور مناین است که این آهنگ عاشقانه و تغزلی ظرفیت اقبال عام پیدا کردن را دارد چون ما در این آلبوم بیشتر قطعات اجتماعی و شخصی داریم. اما این یکی عاشقانه است و به نظرم طرفدار زیاد پیدا می‌کند بنا بر این ترجیح دادم نام آلبوم هم بر اساس نام همین قطعه باشد.

دیباچه - کاور آلبوم

کاور آلبوم منتشر نشده «خط خنده‌اش»

 

به گزارش دیباچه، در این آلبوم نوید اربابیان آهنگسازی، تنظیم، نوازندگی بیس و خواندن را به عهده داشته است و در بعضی قطعات هم ماندولین، گیتار کلاسیک، آکوستیک و الکتریک را نواخته است.

نوازندگی گیتار الکتریک دیگر قطعات اندیشه هژبر و مسعود سیارزاده به عهده داشته‌اند و مجید نظام‌پور و اردوان عزیزی عود نواخته‌اند. صداهای الکترونیک و سنتی‌سایزر با مسعود زارعی بوده و شقایق جاویدفر در این کار چلو (ویولون سل) نواخته است و حسام جبرئیلی نوازندگی پیانو را به عهده داشته است. همچنین مسترینگ کار به عهده جواد سام‌نژاد بوده و یکی از صدابرداران اثر نیز محمدرضا کاظم‌پور است. ضبط قطعات آلبوم نیز در استودیو پاپ انجام شده است.

طراحی متفاوت آلبوم نیز اثر وحید میثاقی است که پیش از این طراحی جالب او را برای کاور آلبوم «پلاستیکا» دیده بودیم.  کیانا روحانی هم پس‌زمینه کاور را طراحی کرده است.

 

 

تیزر خط خنده ش - دیباچه

 
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴