جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۷۸۲۴
تاریخ انتشار : ۵۶ : ۱۰ - ۲۷ تير ۱۳۹۵
دیباچه: علیرام نورایی گفت در یکی از اپیزودهای مجموعه «دیوار شیشه ای» در نقشی متفاوت ظاهر شده است.

دیباچه - علیرام نورایی

علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت: به تازگی در مجموعه تلویزیونی «دیوار شیشه ای» به کارگردانی راما قویدل و نوید مهین دوست و تهیه کنندگی علی اکبر تحویلیان ایفای نقش کرده ام. این مجموعه اثری اپیزودیک است که هر اپیزود دارای داستانی متفاوت است.

نورایی خاطرنشان کرد: در این سریال نقشی متفاوت نسبت به سایر نقش هایی که تا امروز ایفا کرده ام دارم. در اپیزودی که بازی کرده ام نقش شخصی را دارم که از زندان آزاد شده و با سختکوشی یکی از آدم های موفق جامعه می شود. هنوز دو جلسه تصویربرداری برای اتمام کار در این پروژه دارم.

وی افزود: در مجموعه «آسپرین» هم نقشی متفاوت دارم و هنوز دو جلسه تصویربرداری نیز برای اتمام فصل اول این مجموعه که به تازگی از شبکه نمایش خانگی پخش شده دارم.

این بازیگر در ادامه از بازخورد «آسپرین» سخن گفت و اظهار داشت: هنوز زود است که درباره «آسپرین» صحبت کنیم و بازخورد آن در جامعه را بسنجیم و باید منتظر ماند تا چند قسمت دیگر از این مجموعه پخش شود اما همین چند قسمتی که تا امروز پخش شده با استقبال قابل قبولی روبرو بوده و در فضای مجازی و بازخوردهای عینی شاهد رضایت مخاطبان بوده ام.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «جاده چالوس» خاطرنشان کرد: به زودی پیش تولید فصل دوم «آسپرین» آغاز خواهد شد و در فصل دوم این مجموعه نیز حضور خواهم داشت. امیدوارم در آینده «آسپرین» با استقبال بهتری همراه باشد.

نورایی اظهار داشت: نقشی که در سریال «آسپرین» بازی کردم ویژگی های بسیار خاصی داشت که ایفای این نقش کار دشواری بود و حتی حفظ راکوردها در بخش های مختلف سریال با توجه به شخصیتی که نقش آن را بازی کردم کار آسانی نبود. پیش از این در سریال تلویزیونی «ماتادور» نیز با فرهاد نجفی همکاری داشته ام و از آنجا که وی کارگردان خوش ذوق، جوان و خوش آتیه ای است تصمیم گرفتم دومین همکاری ام با وی را تجربه کنم.

وی در ادامه افزود: همیشه سعی من بر این بوده که بتوانم نقش های متفاوتی نسبت به سایر نقش هایی که بازی کرده ام ایفا کنم. همیشه اولویت من این بوده که دچار نقش های تکراری نشوم و از طرفی فیلمنامه خوب نیز از نکات مهمی است که برای من اهمیت بسیاری دارد.

این بازیگر در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر دو فیلم سینمایی «یتیم خانه ایران» به کارگردانی ابولقاسم طالبی و «جشن تولد» به کارگردان عباس لاجوردی را به عنوان بازیگر در صف اکران دارم و طبق شنیده ها «یتیم خانه ایران» در فصل پاییز اکران خواهد شد.

نورایی در پایان خاطرنشان کرد: این روزها به شدت درگیر بازی در مجموعه «آسپرین» بودم و چند پیشنهاد بازی در چند اثر تلویزیونی و سینمایی داشتم که در حال حاضر در حال بررسی این آثار هستم و امکان دارد در یکی از آنها حضور داشته باشم.

گفتنی است علیرام نورایی پیش از این در فیلم های سینمایی و مجموعه های تلویزیونی متعددی از جمله فیلم های سینمایی «گرگ و میش»، «نفوذی» و «استرداد» و مجموعه های تلویزیونی «جابر بن حیان»، «ماتادور» و «هوش سیاه» ایفای نقش کرده ام.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳