جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴  |  Friday, 24 October 2025
کد خبر: ۱۷۲۲۲
تاریخ انتشار : ۲۱ : ۱۹ - ۲۳ تير ۱۳۹۵
خواننده قطعه «همین امشب می‌میرم» در گفت‌و‌گو با دیباچه از جزئیات کنسرت‌تئاتر جدیدش پرده برداشت

کامران رسول‌زاده کنسرت عاشقانه سوررئال برگزار می‌کند

دیباچه: کامران رسول‌زاده با اشاره به فضا و حال و هوای سوررئال (فراواقعی) کنسرت‌تئاتر «زن‌مرد» از جزئیات آن پرده برداشت.



کامران رسول‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار موسیقی دیباچه درباره جدیدترین فعالیتش در زمینه موسیقی خاطرنشان کرد: در حال کار فشرده بر روی کنسرت‌تئاتر «زن‌مرد» هستم که پیشتر کتاب آن را که نوشته خودم بود نشر مروارید منتشر کرده بود. چون این اثر قابلیت تلفیق شدن با موسیقی من را داشت بخشی از شعرهایم را در گفت‌و‌گوی این نمایشنامه قرار داده‌ام و به صورت آواز اجرا می‌شوند.

رسول‌زاده تاکید کرد: این روزها بسیار درگیر پیش‌تولید این کنسرت‌تئاتر هستم و بنا بر زمان‌بندی اواخر پاییز یا اوایل زمستان این کار در تالار وحدت اجرا می‌شود. البته به احتمال خیلی زیاد 6 اجرای این کنسرت‌تئاتر در تالار وحدت خواهد بود و 10 اجرای دیگر در سالنی دیگر که وقتی قراردادش قطعی شد نامش را می‌گویم.

این خواننده، ترانه‌سرا و شاعر با اشاره به مضامین کنسرت‌تئاتر «زن‌مرد» تصریح کرد: موضوع این اثر، عشق و تاثیر رفتار عاشقانه در ساختن جهانی امن‌تر و آرام‌تر است و دست کم امیدوارم این امید را بتوانم با اثرم ایجاد کنم؛ طبیعتا رفتار عاشقانه در این اثر میان زن و مرد است.

دیباچه - رسول‌زاده - دیباچه

خواننده قطعه «همین امشب می‌میرم» درباره رپرتوار آوازی این کنسرت‌تئاتر هم گفت: قطعات و رپرتوار بر اساس متن تغییراتی خواهد داشت و من قطعات جدیدی به متن اضافه کردم و تا پیش از برگزاری برنامه همه آنها را به صورت تک‌آهنگ در فضای مجازی منتشر خواهم کرد زیرا همه قطعات علاوه بر اینکه در متن جای معنادار خودشان را دارند و در دل آن یک جزء را تشکیل می‌دهند، اما هویت مستقل خودشان را هم دارا هستند.

او درباره پرفورمنس موجود در این کنسرت نیز توضیح داد: این کنسرت صرفا به شکل تئاتر موزیکال اجرا نمی‌شود و تلفیقی از هنرهای مختلفی چون ویژوال‌آرت و موشن‌گرافیک و دیگر هنرهاست که قصد ندارم خیلی به جزئیات آن اشاره کنم تا غافلگیرکنندگی‌اش را از دست ندهد. شکلی از کنسرت و تئاتر را روی صحنه می‌برم که در دنیا مرسوم است و در ایران کم‌کم دارد مورد توجه قرار می‌گیرد.

رسول‌زاده در پاسخ به پرسش خبرنگار دیباچه درباره غالب بودن وجه نمایشی و یا موسیقایی در این اثر اظهار کرد: به واقع هیچ‌کدام از این دو بر یکدیگر غالب نیستند و کلیت اجرا بر دیگر اجزا غلبه دارند. ما یک کاراکتر زن داریم به علاوه یک رادیو که این زن مونولوگ‌هایی با رادیو دارد و وجه نمایشی کار به این ترتیب است. به‌طور کلی اگر بخواهم بگویم؛ «زن‌مرد» کنسرتی در فضای سوررئال است.

از کامران رسول‌زاده تاکنون دو آلبوم با نام‌های «بی‌سرانجام» و «دستای نامحرم» منتشر شده است. او همچنین تا به حال چند مجموعه شعر، ترانه و نمایشنامه نیز به چاپ و انتشار رسانده است. او سال گذشته کنسرت مشترکی را با خواننده محبوب ترکیه‌ای مورات ککیلی با عنوان «بو آغشام اولوروم»(همین امشب می‌میرم) در ترکیه برگزار کرد اما مجوزهای مشابه همین کنسرت در ایران صادر نشد.
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴