سه‌شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Tuesday, 16 September 2025
کد خبر: ۱۶۶۹۷
تاریخ انتشار : ۰۸ : ۱۳ - ۲۲ تير ۱۳۹۵
در گفتگو با دیباچه عنوان شد؛

هما خاکپاش: پس از 26 سال فعالیت در سینما و تلویزیون بیکار شده ام

دیباچه: هما خاکپاش گفت با وضعیت موجود در عرصه بازیگری قصد دارد به کارگردانی روی آورده و یکی از فیلمنامه های خود را که «پیچیدگی انتظار» نام دارد برای ساخت در نظر دارد.

دیباچه - هما خاکپاش

هما خاکپاش بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت: پیشنهاداتی برای بازی در تلویزیون داشته ام که به دلایلی آن ها را نپذیرفتم و متأسفانه لازمه حضور در تلویزیون این روزها پارتی بازی و باندبازی شده است. به همین دلیل بیشتر به تئاتر روی آورده و سعی دارم در این عرصه بیشتر فعالیت داشته باشم.

خاکپاش در ادامه خاطرنشان کرد: اگر توجه کنید به راحتی متوجه این مسأله می شوید که تنها گروه خاصی از افراد هستند که در تلویزیون حضور دارند. کارها به کارگردان های خاص و کارگردان ها با گروه های مشخصی کار می کنند. این مسأله یکی از دلایلی است که باعث بیکاری بسیاری از بازیگران شده است.

این بازیگر اظهار داشت: هر سال وضعیت تلویزیون بدتر از سال گذشته می شود. نه تنها من که بسیاری از بازیگران بیکار هستند. سال گذشته دو فیلم تلویزیونی بازی کردم که امسال در وضعیتی وخیم تر در اثری حاضر نشده ام. اگر هر شغل دیگری داشتم امروز در وضعیت بهتری به سر می بردم و حداقل مشکلات بیمه و نبود امنیت شغلی برایم وجود نداشت.

وی افزود: متأسفانه در روزهای اخیر شاهد درگذشت هنرمندان بسیاری هستیم. مسئولان باید رسیدگی کنند واز این اتفاق که اکثراً به دلیل مشکلات مالی و نبود بیمه می افتد جلوگیری شود. من پس از 26 سال فعالیت در سینما و تلویزیون این روزها بیکار شده ام و به دنبال شغلی می گردم تا برایم درآمد داشته باشد. این بسیار اتفاق تلخی است که یک بازیگر پس از چند دهه فعالیت در تلویزیون کشورش به رفتن سراغ شغلی دیگر فکر کند.

بازیگر مجموعه «روزهای زندگی» در ادامه اظهار داشت: من این روزها درگیر یک بیماری جزئی و درمان هستم که در ابتدا به بیمه رجوع کردم اما وقتی با مشکلات بسیاری از سوی بیمه برخورد کردم آن را کنار گذاشتم و خودم با هزینه شخصی به پزشک مراجعه کردم. چندین بار خواستم از بیمه استفاده کنم که پزشکانی را برای مراجعه معرفی کردند که نرفتن نزد آنها بهتر از رفتن بود.

با توجه به این مسأله که فعالیت بازیگری در تلویزیون به نوعی سخت شده قصد دارم به فیلمسازی روی آورم و چهار فیلمنامه دارم که دو فیلمنامه ثبت شده اند و قصد دارم یکی از آنها را با فراهم شدن وضعیت لازم و پیدا کردن اسپانسر به مرحله ساخت برسانم.

وی در ادامه این بحث خاطرنشان کرد: فیلمی که ساخت آن را در نظر دارم اثری تلویزیونی است که 90 دقیقه است و «پیچیدگی انتظار» نام دارد و شاید بتوان آن را در سبک و سیاق آثار ایرج قادری دانست. این فیلم دارای قصه ای اجتماعی با مسائل روز جامعه است.

خاکپاش در پایان تأکید کرد: برای ساخت این فیلم به همکاری یک اسپانسر فکر می کنم که اگر شخصی علاقه به همکاری به عنوان اسپانسر دارد حاضر به همکاری هستم.
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴