سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴  |  Tuesday, 22 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۵۸۸۵
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۱۶ - ۱۹ تير ۱۳۹۵
 

شراره رخام گفت: به تازگی ساخت دو فیلم ویدیویی را برای شبکه نمایش خانگی و تلویزیون به عنوان بازیگر و تهیه کننده به پایان رسانده ام .

دیباچه-شراره رخام

شراره رخام بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه اظهار داشت: به تازگی ساخت دو فیلم ویدیویی را به عنوان بازیگر و تهیه کننده به پایان رسانده ام که قرار است در پاییز سال جاری از شبکه نمایش خانگی و سپس از تلویزیون پخش شوند.

رخام خاطرنشان کرد: یکی از این دو فیلم «غزاله» نام دارد که به کارگردانی محسن شاهمحمدی ساخته شده و خودم نیز در این فیلم در کنار بازیگرانی چون مرجانه گلچین، نادر سلیمانی، آرام جعفری، خشایار شعاعی، مهسا کامیابی و امیرحسین گرجاسی ایفای نقش کرده ام.

وی درباره خلاصه داستان این فیلم ویدیویی گفت: «غزاله» داستان زندگی زنی ثروتمند را روایت می کند که همسرش فوت کرده و در خانه اش به یک مادر و دختر پناه می دهد که در ازای سکونت آنها در خانه اش از آنها می خواهد که در کارهای منزل به او کمک کنند و هنگامی که او به مسافرتهای خارج از کشور می رود مراقب خانه اش باشند.

این بازیگر و تهیه کننده افزود: این فیلم همانند سایر آثار محسن شاهمحمدی دارای حوادث بسیاری است که می تواند برای مخاطب بسیار جذاب باشد و فکر می کنم مخاطبان بسیاری با آن ارتباط برقرار کنند و من نیز به شخصه علاقه بسیاری به داستان این فیلم دارم.

بازیگر فیلم سینمایی «زنان ونوسی مردان مریخی» در ادامه اظهار داشت: در فیلم دیگری که تهیه کنندگی آن را بر عهده داشتم خودم نیز به عنوان بازیگر حاضر شده ام و بازیگرانی چون کامران تفتی، افشین سنگ چاپ، رامین راستاد، محمود پاک نیت، انوشیروان ارجمند، بهاره ارجمند، مهدی کاسه ساز، امیرحسین گرجاسی و امیر اکرامی ایفای نقش کرده اند.

وی افزود: این فیلم به مسأله کودکان کار و معضلاتی که با آن درگیر هستند می پردازد. نقش قهرمان این فیلم ویدیویی را امیرحسین گرجاسی ایفا کرده و با توجه به اینکه  قهرمان قصه فیلم یکی از کودکان کار است این شخصیت درگیر ماجراهای بسیاری می شود.

این بازیگر اظهار داشت: بازی در سریالی ویدیویی را نیز به تازگی به پایان رسانده ام که مربوط به شهر رشت می شد و اولین مجموعه ای است که به صورت ویدیویی در یک استان ساخته شده است. قصد دارم تهیه کنندگی مجموعه ای تلویزیونی برای شبکه نمایش خانگی را نیز در آینده بر عهده بگیرم.

رخام خاطرنشان کرد: بازی در مجموعه تلویزیونی «چارسو» را نیز به تازگی به پایان رسانده ام که به تهیه کنندگی روشان امیری و کارگردانی امین امانی ساخته شد.

این بازیگر اظهار داشت: مجموعه تلویزیونی «چارسو» دارای فضایی فانتزی است که در چهار زمان می گذرد و در هر قسمت مخاطب با چهار زمان همراه می شود و نقشی که من آن را ایفا کرده ام در زمان آینده می گذرد. این مجموعه 13 قسمت دارد و از قرار معلوم کارگردان و تهیه کننده در نظر دارند که ساخت این مجموعه را در قسمت های بیشتری ادامه دهند.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «فقط به خاطر تو» در ادامه از دیگر فعالیت هایش گفت و اظهار داشت: علاوه بر فعالیت در عرصه فیلمسازی و بازیگری من در تیم والیبال و فوتسال بانوان هنرمند نیز عضو هستم که کاپیتانی تیم فوتسال و والیبال را نیز بر عهده دارم و قصد دارم از خانم آتوسا حجازی به عنوان مربی و دستیارانش سوگل عرب و حمیده حمیدی تشکر کنم که بدون هیچ دستمزدی وقت می گذارند و تلاش می کنند و از طرفی از خانم شمسی مستقیمی نیز به عنوان مربی والیبال تیم هنرمندان تشکر می کنم چرا که شاهد زحمات بسیارشان هستم و امتیازات مسابقاتی که تیم هنرمندان انجام می دهند به انجمن های خیریه تعلق می گیرد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳