شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۳۶۹۳
تاریخ انتشار : ۴۲ : ۰۹ - ۰۸ تير ۱۳۹۵
دیباچه: پیمان حقانی که قرار بود فیلمنامه «میراث فتحعلی» را جلوی دوربین ببرد اعلام کرد به دلیل پیدا نشدن سرمایه‌گذار ساخت آن را به زمان دیگری موکول کرده است.

به گزارش دیباچه به نقل از مهر، پیمان حقانی کارگردان سینما با اشاره به این که ساخت پروژه «میراث فتحعلی» به تعویق افتاده است، گفت: نگارش فیلمنامه «میراث فتحعلی» به پایان رسید و آن را برای جذب سرمایه به چند تهیه کننده سینما ارائه کردم که آنها قصه فیلم را دوست داشتند اما به دلیل پرهزینه بودن تولید این فیلم به دلیل قصه طولانی و شخصیت‌های زیاد و فضای داستان تصمیم گرفته شد تا ساخت این پروژه به زمان دیگری موکول شود.

وی تاکید کرد: زمان تولید این پروژه مشخص نیست و نمی دانم چه زمانی قرار است شرایط برای ساخت فراهم شود. این فیلم نیازمند ۲۰ بازیگر اصلی است که حداقل ۸ نفر از این بازیگران از جمله چهره های شناخته شده سینمای ایران هستند که همین تعداد بازیگر خود نیازمند بودجه بالایی است.

دیباچه-پیمان حقانی


حقانی توضیح داد: «میراث فتحعلی» درباره شخصیت های عجیب و منحصر به فرد است که داستان پر پیچ و خم و درام اصلی فیلم را روایت می کنند. داستان فیلم درباره فتحعلی مستوفی یکی از نوادگان فتحعلی شاه قاجار است. فتحعلی که پیرمردی متمول و عیاش است خانه خود را به افراد کم درآمد اجاره می دهد و قصه فیلم در مورد هشت خانواده ای است که در خانه فتحعلی با او زندگی می کنند.

کارگردان فیلم «۳۱۶» بیان کرد: در حال حاضر روی یک فیلمنامه دیگر کار می کنم که ذهن من را بسیار درگیر خود کرده است. این فیلمنامه قصه سه زن است که بعد از پایان نگارش برای دریافت پروانه ساخت اقدام می کنم. داستان این پروژه بر اساس فصل های بهار و زمستان نوشته شده است و اگر ساخت آن قطعی شود زمستان امسال آن را جلوی دوربین می برم.

این کارگردان که فیلم «۳۱۶» در گروه «هنر و تجربه» اکران شده بود، تاکید کرد: کار من فیلم ساختن است و هر گروه سینمایی که فیلم من به درد آنها بخورد می توانند آن را نمایش دهند. به عنوان مثال فیلم «۳۱۶» با اینکه فیلم موفقی در اکران عمومی بود و توانست توجه بسیاری را به خود جلب کند، هیچ کدام از شرکت های پخش شبکه نمایش خانگی رایت دی وی دی این فیلم را نمی خرد.

حقانی در پایان گفت: یکی از علل اینکه این فیلم توسط شبکه نمایش خانگی خریداری نمی شود این است که بازیگری در این فیلم وجود ندارد. امیدوارم همان اندازه که نسبت به این فیلم ابراز علاقه می کنند شرایطی هم فراهم شود تا این فیلم به عنوان یکی از آثار شبکه نمایش خانگی خریداری شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳