جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۱۳۴۷۷
تاریخ انتشار : ۳۶ : ۱۳ - ۰۶ تير ۱۳۹۵
دیباچه: یک کارگردان درباره مینی سریال هایی که در ایام قدر پخش می شوند، بیان کرد که این آثار معمولا قربانی می شوند چراکه مخاطب گاه چند قسمت از آنها را از دست می دهد.

به گزارش دیباچه به نقل از مهر، محمدرضا آهنج با اشاره به مینی سریال هایی که در این سال ها به صورت مناسبتی برای شب های قدر ساخته می شوند، گفت: به نظر من بهتر این است که سریال ها در ماه مبارک رمضان برای ۳۰ شب ساخته شوند تا بیننده با از هم گسیختگی ذهنی مواجه نشود. خود من سریال «ملکوت» را که در ماه رمضان سال ۸۹ روی آنتن رفت برای ۳۰ شب ساختم.

وی ادامه داد: اگر سریال ها به گونه ای ساخته شوند که بتوان در تمام مدت شب های ماه مبارک رمضان پخش شود قدرت بیشتری برای جذب مخاطب دارد. از طرف دیگر یک مینی سریال که در چهار یا پنج قسمت در این مناسبت های خاص پخش می شود معلوم نیست چقدر دیده شود. درواقع در چنین شرایطی هم سریال اصلی و هم مینی سریال قربانی می شوند.

دیباچه-محمدرضا آهنج


کارگردان سریال «آسمان من» با اشاره به نبود تبلیغات لازم بیان کرد: از آنجایی که تبلیغات کافی برای آثار نمایشی صورت نمی گیرد بیننده با تغییر یک سریال و جایگزین شدن اثری دیگر در همان وهله اول مخاطب اثر نمی‌شود و ممکن است از همان اول، یک یا دو قسمت را هم از دست بدهد.

وی به تبلیغات تلویزیونی اشاره و عنوان کرد: گاهی تبلیغاتی که برای محصولاتی مثل شوینده ها، خوراکی ها، برنج و... می شود بسیار بیشتر از محصولات فرهنگی خود تلویزیون است. به دلیل نبود تبلیغ و اطلاع رسانی لازم مخاطب در جریان مینی سریال ها قرار نمی گیرد. این در حالیست که تلویزیون یک تریبون جدی است که در دست ما قرار دارد و هدف این است که با ایجاد همسویی با مخاطب بتوانیم آنها را جذب و رویشان تاثیرگذاری داشته باشیم. بنابراین اگر مخاطب این سریال ها را نبیند، نمی تواند با آنها ارتباط برقرار کند و یا اگر ماه رمضان تلویزیون سریال یا برنامه نمایشی خوبی نداشته باشد اصلا نمی تواند مخاطب را جذب کند.

کارگردان سریال «ملکوت» با اشاره به سوژه هایی که تلویزیون می تواند در ایام ماه مبارک رمضان و یا شب های قدر سراغ آنها برود، اظهار کرد: در این ایام دل ها آگاه تر است و البته به اندازه کافی غم دارد پس نباید غم بیشتری را به مخاطب منتقل کنیم. باید متمرکز شویم و ببینیم که چگونه می توانیم مسایل جامعه و مسایل ملی را حل کنیم. لزومی ندارد حتما از مرگ و اندوه بگوییم و یا یک نفر قلب خود را به شخص دیگری اهدا کند.

وی در پایان گفت: مدیر و یا صاحب اثری که تصمیم می گیرد درباره یک سوژه خاص کار کند با نیت خالصانه سراغ آن می رود ولی خوب است که در چنین ایامی که ذهن ها و دل ها نسبت به بعضی موضوعات آگاه تر است با تمرکزی عمیق تر فکر کنیم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار