جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴  |  Friday, 12 December 2025
کد خبر: ۱۱۵۰۹
تاریخ انتشار : ۴۴ : ۱۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
رامین سیاردشتی در گفت‌وگو با دیباچه:

«مرگ غم‌انگیز پسر آهنی» دی‌ماه به انتظامی می‌آید/ پرداخت کمک‌هزینه‌های پانزدهیمن جشنواره تئاتر عروسکی آغاز شد

دیباچه: رامین سیاردشتی از اجرای عمومی نمایش «مرگ غم‌انگیز پسر آهنی» که بر اساس داستان کوتاهی اثر نیک برتون تولید شده است در سالن استاد انتظامی خبر داد

دیباچه-رامین سیاردشتی- اصلی

به گزارش خبرنگار تئاتر دیباچه؛ رامین سیاردشتی که با نمایش «مرگ غم‌انگیز پسر آهنی» در مقام نویسنده و کارگردان در پانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی حضور داشت درمورد اجرای عمومی این نمایش گفت: ظاهرا قرار است «مرگ غم‌انگیز پسر آهنی» دی‌ماه در تالار انتظامی خانه هنرمندان روی صحنه رود. داستان این نمایش از قصه کوتاه «پسر آهنی» نوشته تیم برتون که در مجموعه داستانی «مرگ غم انگیز پسر صدفی» منتشر شده، گرفته شده است.

سیاردشتی درمورد دلیل تاخیر دو سال و نیمه در اجرای این اثر گفت: بخشی از این زمان صرف دوندگی‌ها برای گرفتن اجرا شد. در ابتدا امیدورا بودم در مجموعه تئاتر شهر نمایش را اجرا کنم و برای اجرای نمایش در سالن سایه درخواست داده بودم. مدت زمان بسیار زیادی طول کشید تا برنامه اجراهای سالن سایه اعلام شود و زمانی‌که این برنامه اعلام شد، دریافتیم که «مرگ غم‌انگیز پسر آهنی» در برنامه‌های این سالن جا ندارد. پس از آن با سالن ارغنون وارد صحبت شدم اما درنهایت تصمیم گرفتم در سالن دیگری که مناسب اجرای تئاتر عروسکی باشد را برای اجرای این نمایش در نظر بگیریم.

دیباچه-رامین سیاردشتی- صلی (3)

بازیگر نمایش «کالیگولا» درمورد شرایط اجرای نمایش در سالن استاد انتظامی گفت: پروسه اجری نمایش بسیار طولانی بود اما امیدواریم در سالن انتظامی اجرای خوبی داشته باشیم و این اثر دیده شود. تراکم اجرای آثار در سالن استاد انتظامی بسیار زیاد است و در این سالن روزانه سه تئاتر اجرا می‌شوند. دکور نمایش ما سنگین است و این مساله معضلی را برای ما به وجود می‌آورد که باید آن را با سالن حل کنیم تا جایی را برای دکور گروه‌ها در نظر بگیرند تا بتوانیم دکور نمایش را آنجا بگذاریم.

وی در ادامه افزود: از سویی به دلیل ترافیک بالای اجرای آثار در سالن استاد انتظامی، دوره اجرا در این سالن کوتاه است؛ 15 الی 20 اجرا برای هر نمایش در نظر گرفته می‌شود و ما باید از این فرصت استفاده کنیم. البته من رای‌‌زنی‌هایم را با سالن‌های خصوصی دیگر نیز ادامه می‌دهم تا بتوانیم پذیرای تعداد بیشتری از مخاطبان باشیم.

دیباچه-رامین سیاردشتی- صلی (2)

این نویسنده و کارگردان تئاتر درمورد حمایت‌های ستاد برگزاری جشنواره تئاتر عروسکی از «مرگ غم‌انگیز پسر آهنی» گفت: صحبتی با خانه عروسک داشتم و مرضیه برومند؛ دبیر جشنواره تئاتر عروسکی تهران‌مبارک به ما معرفی‌نامه‌ای برای اجرای تئاتر در سالن استاد انتظامی دادند. همچنین شنیدم که خانه عروسک پیگیر بودجه مرکز هنرهای نمایشی که به آثار حاضر در پانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی حضور داشته‌اند، هست. همچنین شنیده‌ام که برخی از دوستان کمک‌هزینه‌هایشان را دریافت کرده‌اند.

رامین سیاردشتی درمورد برنامه‌های آینده خود در حوزه تئاتر عروسکی گفت: در دوره شانزدهم جشنواره تئاتر عروسکی که شهریورماه برگزار می‌شود حضور ندارم اما پس از اجرای عمومی نمایش «مرگ غم‌انگیز پسر آهنی» برای هفدهمین دوره جشنواره تئاتر عروسکی که شهریورماه 1397 برگزار می‌شود، اثری متفاوت‌تر و جمع‌وجورتر و بر اساس ایده‌هایی که امیدوارم به نتیجه برسند، اثری را آماده می‌کنم.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴