شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۱۳۰۷
تاریخ انتشار : ۴۸ : ۰۸ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
دیباچه:پس از وقفه یک‌ساله، بلاخره خبر قطعی تاریخ پیش‌تولید فیلم «قاتل اهلیِ» مسعود کیمیایی اعلام شد. «قاتل اهلی» از عید فطر کلید خواهد خورد و مسعود کیمیایی پس از چهار سال از ساخت آخرین فیلم خود، پروژه جدیدش را آغاز خواهد کرد.


به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه؛پرویز پرستویی تنها بازیگری‌ست که حضورش در «قاتل اهلی» تا این لحظه قطعی شده است. پرستویی در این فیلم، جایگزین فرهاد اصلانی‌ای شده که در پیش‌تولید قبلی این فیلم که با وقفه و ناهماهنگی همراه شد، قرارداد بازی بسته بود اما بنا بر دلایلی شرایط حضورش در «قاتل اهلی» فراهم نشد.
«قاتل اهلی» پروژه پربازیگری است و از سه بازیگر نقش اصلی بهره می‌برد، اما تاکنون فقط حضور پرویز پرستویی در نقش دکتر جلال سروش قطعی شده است.
قرار بود عزت‌الله انتظامی نیز در این فیلم دوست و همکار قدیمی خود (مسعود کیمیایی) را همراهی کند که از حضور در پروژه کناره‌گیری کرد و در اظهار نظری متفاوت اعلام کرده بود که «قاتل اهلی» در شان مسعود کیمیایی نیست.
فیلم «قاتل اهلی» به کارگردانی مسعود کیمیایی و تهیه‌کننده‌گی منصور لشکری‌قوچانی از عید فطر کلید خواهد خورد.

IMG_3460


مسعود کیمیایی به بهانه آغاز پیش‌تولید فیلمش نامه‌ای نوشته است، که در ادامه می‌خوانید:

با پرويز پرستويى دير شده بود!
دوباره فيلم مي‌سازم. از آخرين فيلمم چهار سال مي‌گذرد. «قاتل اهلى» يك‌سال پيش توليدِ فقط فيلم‌نوشت را گذراند. منصور لشكرى‌قوچانى در موقعيت سختى قرار داشت و اين بنده را كامل مي‌خواست؛ با تمام سياه و سفيدها... تا آخر! به دنبال يك‌جايىِ من بود. من نگاهم به اين فيلم‌نوشت تمام شده بود. لشكرى هنوز به دنبال من مي‌گشت... تا شد! اما تاشدم تا شد...!
دكتر جلال سروش‌ اصل و دانسته «قاتل اهلى» است. فيلم را مي‌بينيد... يك آدم تازه كه پنهان مانده بود؛ سخت بود... آقاى پرويز پرستويى شد.
تا امروز... با پرويز پرستويى دير شده بود. آن تنهاىِ قلدرِ ضرب ديدهِ تنها مانده و مانده تا موسفيد كرده و از پا نيفتاده من پيدا شد. پيدا بود، دير شده بود.
قرار بر اين است سازهاى خود را كوك كنيم تا اركستر «قاتل اهلى» آهنگ و قطعه سينماى ملى ما را بنوازد. بازيگران ديگر «قاتل اهلى» همه از قلب انتخابى صحيح مي‌‎آيند.
در هفتاد‌و‌پنج سالگى، فيلم «قاتل اهلى» كه نگاهِ آمده از تجربه‌‎هاى سخت كشيده امروز من است، ساخته مي‌شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳