پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴  |  Thursday, 05 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۱۱۹۱
تاریخ انتشار : ۵۲ : ۰۴ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
معارفه مدیر جدید شبکه مستند سیما در فضایی صمیمی
مراسم تکریم مدیر سابق شبکه مستند و معارفه مدیر جدید این شبکه با حضور قائم مقام سیما برگزار شد.


مراسم تکریم و معارفه


به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی شبکه مستند سیما، مراسم تکریم امیر تاجیک مدیر سابق شبکه مستند و معارفه سیدسلیم غفوری مدیر جدید این شبکه دوشنبه 24 خرداد با حضور رضا پورحسین قائم مقام سیما، غلامرضا مظاهری مدیر کل برنامه ریزی و امور مالی سیما و مدیران و همکاران شبکه برگزار شد.

پورحسین در این نشست در سخنانی گفت: جا دارد به سهم خودم و از طرف معاونت سیما از زحمات خوب و موثر آقای تاجیک تشکر و  به آقای سیدسلیم غفوری خیر مقدم عرض کنم. برای او آرزوی موفقیت دارم. من و آقای تاجیک به عنوان مدیران سابق و اسبق شبکه، به صورت حقیقی و حقوقی در خدمت ایشان هستیم.

گسترده شدن چتری برای همه مستندسازان در شبکه

وی با مرور فعالیتهای دوران مدیریت خود در شبکه مستند، گفت: گواهی میدهم حرکت مستند رو به رشد است و منی که دغدغه مستند دارم میدانم در این شبکه مایه و فکر گذاشته شده است. ممکن است تفاوت سلیقه وجود داشته باشد اما باید چتری برای همه مستندسازان باز شود.

قائم مقام سیما تصریح کرد: گرچه سینمای مستند مثل سینمای داستانی جدی گرفته نمی شود اما تنها ژانری که به داد انقلاب رسیده، قالب مستند بوده است. در شبکه مستند نیز با مجموعه «گنجینه» اتفاق خوبی افتاد و مستندهای خاک خورده ای که کارگردانان آنها از پخش نشدن آثارشان اندوهگین بودند، پخش شد و اینگونه صاحبان این آثار حداقل به عنوان یک میراث فرهنگی احساس حیات و مولد بودن کردند.

پورحسین یادآور شد: عیب و نقص در هر مدیریتی هست اما حرکت مستند روبه جلو است. آقای غفوری نیز مستندسازی است که دغدغه مند بوده و کشور را میشناسد و می تواند با استفاده از ذائقه های مختلف، مسیر ارتقا را شتاب دهد.

ابراز خرسندی از واگذاری مسئولیت شبکه به یک مستندساز

در ادامه تاجیک در سخنانی بیان کرد: خوشحالم مجددا در جمع دوستان هستم. امروز دور هم جمع شده ایم تا خیرمقدمی به دوست قدیمی خود بگوییم که مسئولیت سخت شبکه مستند را قبول کردند. وی با بیان اینکه مسئولیت مدیریت شبکه امری خطیر و ۲۴ ساعته است، با مرور برخی دشواری های مدیریتی اش یادآور شد: ما تلاش کردیم با استمرار ارتباط با شهرستانها و تولیدات مراکز، به تکرار نیفتیم. مستندهای خوبی از منابع گوناگون جمع آوری می کردیم و در حالی که مرکز مستندی وجود نداشت و حلقه مفقوده ای داشتیم، سعی کردیم همه آثار مستند را در شبکه جمع کنیم.

 

تاجیک تأکید کرد: خوشحالم مسئولیت شبکه به یک مستندساز داده می شود. امیدوارم با حضور او و تجربیات قبلی اش، اتفاقات فرهنگی خوبی در شبکه رخ دهد و همانطور که شعارمان شبکه مستند؛ خانه مستندسازان ایران اسلامی بوده، همچنان اقشار مختلف به این شبکه جذب شوند.

وی در پایان گفت: برای آقای غفوری ارزوی موفقیت و بهروزی می کنم. باید تلاش کرد دستاوردهایی که شبکه به دست آورد هر روز بهتر از دیروز شود.

کار رسانه جزو مشاغل سخت دنیا است

در ادامه غفوری نیز در سخنانی گفت: به همکاران خسته نباشید و خدا قوت می گویم. شبکه مستند به نسبت دیگر شبکه ها نوپا است و دوستان زحمات زیادی کشیده اند تا شبکه را به اینجا رسانده اند. به آقای تاجیک خسته نباشید می گویم که زحمت شبکه و سختی آن را به جان خریدند. کار در فضای رسانه جزو سخت ترین مشاغل است که البته کمتر به چشم می آید. آنتن پخش همواره خوراک میخواهد، باید جدول پخش منظمی داشته باشیم و به دقیقه فکر کنیم. با این حال کار رسانه را جزو مشاغل سخت نمیشناسند.

وی افزود: سختی و ناملایمات به ویژه در سالهای اخیر به واسطه وضعیت مالی سازمان، بیشتر شده است. اما بنده همواره به همه همکاران می گفتم همت عالی داشته باشید و اگر خودتان را کارمند نبینید و دل بسوزانید، باعث می شود خارج از وظیفه رسمی خود، هر کدام گوشه دیگری از کار را هم که می توانیم بگیریم. اینگونه همه مشکلات حل میشود. قطعا دوستان شبکه مستند نیز با همین نیت کار کرده اند. امیدوارم آقای تاجیک هرجای دیگری هم که می رود موفق و موید باشد.

مراسم تکریم و معارفه1مستند باید آیینه واقعیت های جامعه باشد

مدیر شبکه مستند با اشاره به ۱۰ سالی که در زمینه مستندسازی فعالیت می کند، ادامه داد: به اعتقاد من در عرصه مستندسازی باید آیینه واقعیتهای جامعه و جهان اطراف خود باشیم، با همین نگاه کار را ادامه بدهیم و آنچه که هست را منعکس کنیم.

وی افزود: تلاش ما این خواهد بود که حضور مستندسازان با سلایق مختلف را داشته باشیم، با آنها درباره موضوعات مختلف تعامل کنیم و از توانمندی و پتانسیلهایشان در چارچوب نظام و انقلاب استفاده کنیم. دیدگاه ها ممکن است متفاوت باشد، عیبی ندارد و باید از همه پتانسیل ها بهره برد.

غفوری تصریح کرد: امیدوارم با همه پتانسیلهای سینمای مستند که همیشه خوش درخشیده و مثمر ثمر بوده، شبکه مستند نیز رشد کند و رو به گسترش باشد. این امر با کمک همه برادران و خواهرانی که اکنون حضور دارند و بار سختی را به دوش کشیده اند، ممکن می شود.

وی در پایان اعلام کرد: با وجود مشکلاتی که وجود خواهد داشت، از پتانسیل همه استفاده میکنیم و با تعامل خوبی که با همکاران و بزرگواران داریم، شبکه را به عنوان مدل خوب برای سیما تبدیل کنیم. ضمن اینکه جا دارد از حسن ظن آقایان میرباقری و پورحسین تشکر کنم که به من اعتماد کردند تا در خدمت دوستان باشم.

ابوالقاسم ناصری مدیر گروه تولید، مختار هوشنگی مدیر پخش، علیرضا نوروزی مدیر مالی،  فاطمه پیروزی مدیر آرشیو، سمیه عقبایی مدیر اطلاعات و برنامه ریزی، احسان محمدنژاد مدیر فنی، مریم مظاهری مدیر طرح و برنامه شبکه مستند و جواد رمضان نژاد مدیر شبکه افق از جمله حاضران در این مراسم بودند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳