سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴  |  Tuesday, 10 February 2026
کد خبر: ۱۰۹۲۳
تاریخ انتشار : ۴۰ : ۰۵ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۵

امیرحسین رستمی: «پادری» در صحنه تئاتر هم تماشاگر را می خنداند

دیباچه: بازیگر نقش «بهروز» در سریال «پادری»گفت: تیم «دودکش» یک تیم کامل و جذابی است که حتی می‌تواند به روی صحنه تئاتر هم برود چرا که گروه «پادری» این ظرفیت را دارد تا در صحنه تئاتر هم تماشاگر را بخنداند.



به گزارش دیباچه به نقل از خبرگزاری تسنیم، امیر حسین رستمی بازیگر مجموعه تلویزیونی «پادری» گفت: این سریال در ادامه روند داستانی سریال «دودکش» ساخته شد و قصه به نوعی دنباله روی دودکش است در فضایی جدید. پس از دعوت محمدحسین لطیفی از گروه بازیگری «دودکش» برای ساخت فصل دوم این سریال، همه گروه تصمیم گرفتیم که نام اثر به «پادری» تغییر نام دهد.

وی افزود: یکی از دشواری‌های این مجموعه این بود که ما در این فصل برزو نیک نژاد نگارنده «دودکش» را به‌عنوان نویسنده همراه نداشتیم و این مساله کار را مقداری برای کوروش نریمانی نویسنده «پادری» سخت کرد. چرا که کوروش باید وارد جهانی می‌شد که خودش خالق آن نبود، تنها تکیه و آرامشی که این نویسنده داشت این بود که آقای لطیفی کارگردان هر دو فصل بود. بعد از جلساتی که کارگردان با کوروش نریمانی داشت، ضمن معرفی تک تک بازیگران و کاراکترها، او آرام آرام وارد دنیای «دودکش» و «پادری» شد.

دیباچه-سریال پادری



بازیگر نقش بهروز در سریال «پادری» در ادامه با قیاس کردن عوامل «دودکش» و «پادری» به تیم فوتبال رئال مادرید، گفت: بازیگران این سریال باچشمان بسته به هم پاس می‌دهند چرا که یکدیگر را به خوبی و در موقعیت‌های گوناگون می‌شناسند.

بازیگر فیلم سینمایی "اسپاگتی در هشت دقیقه" ادامه داد: وقتی یک پلان گرفته می‌شود من و هومن برق نورد از صورت آقای لطیفی می‌فهمیم که از پلان راضی هست یا دوباره باید ضبط شود و اصلاً نیازی نیست که کارگردان به ما بگوید "بچه‌ها یه بار دیگه می‌گیریم".

رستمی افزود: مثلاً من و هومن بازی هم رو می‌خوانیم و به اصطلاح چشم بسته با هم بازی می‌کنیم، یک سکانس‌هایی من می دانم اگر جمله‌ای بگویم به بازی هومن صدمه می‌خورد و بالعکس و همینطور درباره بهنام تشکر.

وی تصریح کرد: الان دیگر تیم «دودکش» یک تیم کامل و جذابی هست که حتی می‌تواند به روی صحنه تئاتر هم برود و الان ما داریم آقای لطیفی را وسوسه می‌کنیم تا این اتفاق بیافتد چرا که گروه «پادری» این ظرفیت را دارد تا در صحنه تئاتر هم تماشاگر را بخنداند.

بازیگر سریال "آخرین بازی" با تاکید بر این که «پادری» پتانسیل آن را دارد که در آینده فصل‌های دیگر آن هم ساخته شود، اظهار داشت: در سریال «پادری» نه اتفاقات عجیب و غریبی رخ می‌دهد و نه پروداکشن و جلوه‌های ویژه خارق العاده ای وجود دارد، بلکه ما در این مجموعه زندگی می‌کنیم و اگر این تیم کنار هم باشند ما می‌توانیم این مجموعه را تا سال‌ها ادامه بدهیم بدون این که برای بیننده یکنواخت شود.

رستمی درباره بازخورد مردم و اطرافیانش درباره «پادری» نیز گفت: من سریال‌های خوب و موفق زیاد داشتم و اگر احساس کنم در سریالی بازی کنم که به قول معروف نگیرد بازی نمی‌کنم، در طول دوران بازیگری‌ام یک یا دو مجموعه بود که موفق نبوده. به‌طور مثال من گمان می‌کردم در سریال «شمس العماره» اوج فید بک و رضایت را از مردم گرفتم چرا که فکر می‌کردم مثل این استقبال دیگر اتفاق نخواهد افتاد ولی در سریال «دودکش» تمام محاسباتم به هم ریخت. اگر «شمس العماره» با یک طیف جامعه ارتباط برقرار کرده بود، «دودکش» با تمام طبقات جامعه ارتباط گرفته بود.

وی یادآور شد: همین دیشب در حال پیاده روی بودم که تعدادی از پرسنل محترم شهرداری که مشغول کار بودند وقتی من را دیدند از خودرو پیاده می‌شدند و با من عکس می‌گرفتند، اتفاقی که سر «دودکش» هم افتاد و این دلیلی ندارد جز این که «پادری» عین زندگی مردم است و بیننده چیز عجیبی در آن نمی‌بیند. داستان «پادری» چون داستان زندگی ایرانی است، به اندازه تمام اتفاقاتی که برای مردم ایران هر روز رخ می‌دهد، کشش دارد که ادامه پیدا کند.

بازیگر سریال "یه تیکه زمین" در پایان عنوان کرد: در حال حاضر یک فیلم سینمایی در حال اکران دارم و یک فیلم دیگر هم در نوبت اکران عید فطر قرار دارد. مجموعه تلویزیونی پادری به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه کنندگی سید محمود رضوی، در ایام ماه مبارک رمضان هر شب به غیر از جمعه‌ها و لیالی قدر حوالی ساعت 22:20 به روی آنتن شبکه یک می‌رود.
مطالب برگزیده
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور به دیباچه گفت؛

شبکه فرسوده آب تهران باید فوراً نوسازی شود / تخلیه پایتخت غیرعملی است!

۰۸:۳۰  -  ۱۶ آذر ۱۴۰۴
یک جامعه شناس و صاحب نظر مسائل شهری  در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

تمرکز گرایی و رشد بی رویه، تهران را با بحران‌های زیست محیطی، فرسایش زیر ساخت و نابرابری مواجه میکند

۱۲:۱۸  -  ۲۵ آبان ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴