شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۰۹۲۲
تاریخ انتشار : ۴۹ : ۰۵ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۵
دیباچه : طی حکمی از سوی محمد اخگری ، مهدی مجتهد به عنوان قائم مقام معاونت برون مرزی صدا و سیما و مدیر شبکه آی فیلم منصوب شد .

دیباچه - مهدی مجتهد

به گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون دیباچه ، مهدی مجتهد که در واقع  نزدیک به دو سوم زمان بیست ساله معاونت محمد سرافراز در بخش برون مرزی سازمان در کنار او بود، دانش آموخته مقطع کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی و مقطع کارشناسی ارشد رشته ارتباطات اجتماعی است.

اکثر سوابق مدیریتی او پیش از ورود به سازمان صدا و سیما نیز در حوزه منابع انسانی و آموزش در سازمان های مختلف دولتی و غیردولتی بوده است و تجارب مفیدش در برنامه ریزی، طراحی تشکیلات، تدوین ضوابط استخدامی، طبقه بندی مشاغل و ... در این سمت ها، باعث شد تا حضورش در صدا و سیما نیز آغاز تجربه ای دیگر در زمینه های مشابه آن باشد.

مدیرکلی اداری – مالی معاونت آموزش و پژوهش،   نخستین سمت او در رسانه ملی از بدو ورود او به این سازمان در سال 1377 است. در فاصله سال های 1379 تا 1383 نیز مجتهد  در همین سمت اما این بار در معاونت برون‌مرزی ادامه کار داد  تا اینکه در   سال 83 به عنوان مدیر سیمای عربی شبکه سحر منصوب شد.

با تلاش مجتهد و مدیران شبکه جدیدش، در مدت کمی نام "الکوثر" در میان مخاطبان عرب زبان کشورهای مختلف بر سر زبان ها افتاد و به عنوان یک شبکه شیعی معتدل، خانوادگی و مهذب با اقبال روبه رو شد.

حکم بعدی محمد سرافراز معاون وقت برون‌مرزی برای مجتهد، مدیریت شبکه جهانی سحر بود که در سال 1388 صادر شد. راه اندازی کانال 2 شبکه سحر در دی ماه 1388 و نیز افتتاح کانال 24 ساعته کردی در مجموعه شبکه سحر از دهم آبان همان سال ، از جمله دستاوردهای تصدی مجتهد در این سمت بود.

حضور مجتهد در شبکه سحر موجد نتایج ارزشمند دیگری نیز بود که تغییرات ساختاری، توجه به توسعه زمان پخش 6 سیمای تشکیل دهنده شبکه سحر، پایه گذاری برنامه های روزانه خانواده، کودک و ...، بومی سازی حداکثری تولید، دوبله و ...در جوامع مخاطب، تولید آثار نمایشی و مستند حائز رتبه های برتر در جشنواره های مختلف، گسترش دایره اطلاع رسانی با جذب و پرورش خبرنگاران بومی در کشورهای گوناگون، بیشترین بهره برداری از مشارکت دفاتر نمایندگی صدا و سیما در نقاط مختلف جهان در امر تهیه و پخش برنامه های زنده، تولیدی و خبر و ... تنها بخشی از آنها است.

از  همکاری نزدیک او با اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی و مشارکت وی به نمایندگی از معاونت برون مرزی صدا و سیما  در بنیانگذاری و  فعالیت این اتحادیه و نیز عضویت مستمر او در شورای عالی  این اتحادیه  به عنوان بخش های دیگری از کارنامه مدیریتی و سوابق کاری مهدی مجتهد یاد می شود.

او در زمان ریاست 18 ماهه سرافراز و با حکم وی به سمت معاون برنامه ریزی و منابع مالی منصوب شد اما با استعفای سرافراز و آمدن علی عسگری ، سمت معاونت برنامه ریزی و منابع مالی که حاصل ادغام دو معاونت «برنامه ریزی و نظارت» و بخش مالی معاونت « اداری – مالی» است ، به احمد شهریاری سپرده شد .

حال که حدود چهارده روز از برکناری مهدی مجتهد از معاونت برنامه ریزی و منابع مالی می گذرد عصر روز گذشته دکتر اخگری معاون برون مرزی صداوسیما ، مهدی مجتهد را به عنوان قائم مقام معاونت برون مرزی صدا و سیما منصوب و  شنیده ها حکایت از این دارد که وی با حفظ سمت مدیر شبکه آی فیلم نیز خواهد بود .

 

دیباچه - حکم مهدی مجتهد
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳