کد خبر: ۱۰۳۷۰
تاریخ انتشار : ۴۵ : ۰۸ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

تخفیف پنجاه درصدی نمایش «تریو بدون هارمونی» به دانشجویان

دیباچه: دانشجویان می‌توانند با حضور در تئاتر باران و ارائه کارت دانشجویی، بلیت نمایش «تریو بدون هارمونی» را با پنجاه درصد تخفیف خریداری کنند.

دیباچه- تریو-اصلی

به گزارش دیباچه به نقل از روابط عمومی نمایش، گسترش سالن‌های نمایشی و افزایش تعداد نمایش‌های روی صحنه اتفاقی قابل تامل تلقی می‌شود و طبق آمار روزانه بیش از صد نمایش در پایتخت روی صحنه می‌رود. گرچه به‌طور قطع تعداد اندکی از این آمار کیفیت مطلوب و استاندارد را به مخاطب ارائه می‌دهند اما بهای بلیت نمایش‌ها نیز موجب خواهد شد دانشجویان با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کنونی همچون دیگر اقشار اجتماع انتخاب‌های خود را کاهش دهند.

گروه نمایشی «تریو بدون هارمونی» با در نظر گرفتن شرایط موجود بر آن شد تا بهای بلیت نمایش را برای دانشجویان به نصف کاهش دهد تا به سهم خود گامی هرچند کوچک در جهت رفاه حال این قشر از علاقه‌مندان بردارد. برهمین اساس این عزیزان می‌توانند با حضور در سالن تئاتر باران و ارائه کارت دانشجویی بلیت نمایش را نیم‌بها خریداری کنند.

نمایش «تریو بدون هارمونی» به کارگردانی سیاوش باکراه با ایفای نقش ایوب آقاخانی، نگار عابدی و حمیدرضا نعیمی هر روز جز شنبه‌ها ساعت 19 در تئاتر باران روی صحنه می‎رود.
captcha
مطالب برگزیده
روایتی از بازیگری که نخستین بار در ۱۴ سالگی روی صحنه رفت

سولماز عسگری: از آن لحظه به بعد دنیا برایم یک شکل دیگر شد

۰۹:۱۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۵
گزارش دیباچه از آخرین وضعیت پیکر بازیگر پیشکسوت و روایتی تازه از روزهای پایانی زندگی او

سیروس ابراهیم‌زاده؛ هنرمندی که دلش برای ایران تنگ بود و حالا چشم‌ها به بازگشت پیکرش دوخته شده است

۱۵:۱۹  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۵
با معرفی برگزیدگان و تجلیل از چهره‌های ماندگار؛

نهمین جشنواره تلویزیونی مستند به ایستگاه پایانی رسید؛ «خشت و خون» بهترین فیلم شد

۰۹:۰۰  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵