شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۱۰۱۸۴
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۰ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۵
یادداشتی درباره  برنامه ترکیبی ماه عسل با اجرای احسان علیخانی که همچنان درمیان برنامه های مناسبتی تلویزیون علی رغم کاستی هایش برای آنها که اهل تماشای ماهواره نیستند به ناچار دیدنی تر است.



جبار-آذین

دیباچه:جبار آذین


درمیان برنامه های مناسبتی تلویزیون که اغلب شتابزده وبه دور از برنامه ریزی لازم و کافی و معمولا با اجرا و آیتم های ضعیف ارائه می شوند و پس از پخش ازیادها می روندواکثراهم جذاب و تاثیر گذارنیستند،برنامه ماه عسل رمضانی احسان علیخانی از بقیه متمایز و علی رغم کاستی هایش برای آنها که اهل تماشای ماهواره نیستند به ناچار دیدنی تر است.اقبال و استقبال از ماه عسل، گرچه دیگر بسان سالیان گذشته نیست که علت اصلی آن مضامین و حرف های تکراری است،وباآنکه گاه تبدیل به برنامه مصیبت خوانی و اشاعه غم و غصه وباعث آزار احساسی و عاطفی مخاطب می شود،ولی اجرای در کل بی پیرایه وطرح برخی مسائل انسانی و اجتماعی و خانوادگی در آن که گاه تازگی دارند،درکنارکوشش مجری برای جذابیت بخشی به آن باعث شده تا ماه عسل و علیخانی همچنان پربیننده باشند.طی سالهای اخیر وازجمله ماه رمضان امسال چند شبکه وتهیه کننده ومجری کوشیدند،واردمیدان رقابت با ماه عسل شوند،لیکن برنامه های عیر خلاقانه و تقلیدیشان ماه مربا هم نشدند،چه رسد به ماه عسل.صدالبته این وضعیت صرفا به دلیل ضعف آنها ویاامتیازهای برنامه علیخانی نبوده و نیست،چراکه در دوران قحطی برنامه های خوب ، استاندارد و جذاب و نبود برنامه های مشابه ومتنوع است که ماه عسل توانسته دوام آورد و مخاطب داشته باشد.با این همه وبه رغم تکرارها و تلخ نمایی ها و یکنواختی حرکات و فاقدنوآوری اجرای علیخانی،تغییردکور،گزینش مقبول تر میهمان ها و تلاش برای ایجاد تنوع در مطالب ارائه شده ،آن را مورد توجه قشرهایی ازمردم قرار داده است.نکته آخر اینکه چناچه علیخانی از وسعت صحبت های کمتر مرتبط با موضوع برنامه اش بکاهد واز ادا و اطوار وشلوغ بازی غیر لازم پرهیز کند،گرچه این برنامه مصداق لنگه کفش وبیابان سیما است،اماحالاها می تواند جماعتی از مردم را باخود به ماه عسل ببرد!
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳