شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 07 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۹۶۸۷
تاریخ انتشار : ۱۴ : ۱۱ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۵
محسن کیایی سال‌ها پیش طرح یک سریال با نام «مارادونا رو ول کن منو بگیر» را به تلویزیون داده و امیدوار است سرنوشت این طرح هرچه زودتر مشخص شود.

دیباچه:

محسن کیایی که مینی سریال «کشیک قلب» را در نوبت پخش دارد در شب‌های قدر ماه رمضان دارد درباره سایر فعالیت های خود گفت: بیش از سه سال پیش فیلمنامه ای به نام «مارادونا رو ول کن منو بگیر» را به تلویزیون دادم اما هنوز شرایط تولیدش فراهم نشده است. آن زمان قرار بود این مجموعه در شبکه پنج کار شود ولی فعلا نمی دانم در چه وضعی به سر می برد.

وی افزود: این مجموعه دو فصل دارد و حواشی فوتبال و مافیای آن را روایت می کند. فصل یک ۲۶ قسمت است و فصل دوم آن هم نسبت به اولی المان های جذاب تری دارد. قصه هم حکایت دو نوجوان است که وارد فوتبال و ماجراهای آن می شوند.

دیباچه-محسن کیایی


نویسنده و بازیگر سریال «مهمانان ویژه» بیان کرد: پیش تر مجموعه هایی داشتیم که به بحث مافیای فوتبال پرداختند اما این فیلمنامه در فضای رئال است و سعی شده تا واقعیت ها را نشان دهد. به هر حال من قبلا خودم فوتبال بازی می کردم و با این محیط آشنا هستم. اگرچه بیش از سه سال از ارائه آن طرح به تلویزیون می گذرد ولی امیدوارم شرایط تولیدش فراهم شود.

وی در پاسخ به اینکه ممکن است نقشی هم در این اثر داشته باشد، گفت: هیچ گاه در متن هایی که می نویسم نقشی برای خودم قائل نیستم. شکل و انسجام قصه از هر چیزی برایم مهمتر است. به فراخور شرایط ممکن است جلوی دوربین هم حضور داشته باشم. در مورد «مارادونا رو ول کن منو بگیر» هم همینطور است البته اگه قرار به تولید این کار باشد حتما نیاز به بازنویسی خواهد داشت.

کیایی همچنین اظهار کرد: امیدوارم شرایط تلویزیون بهتر شود چون هرچه می گذرد کار رسانه ملی به خاطر آمدن شبکه های اینترنتی و رسانه های متعدد سخت تر می شود. امیدوام این رسانه سیاستی به کار گیرد که در این رقابت نبازد. تا الان که اتفاق خوبی شاهد نبودیم و می بینیم سریال «شهرزاد» یا برنامه های گفتگومحوری که در شبکه های اینترنتی کار می‌شوند می‌توانند جای تلویزیون را بگیرند. مسئولان باید بیش از این ها به فکر باشند.

وی درباره تاثیر شرایط تلویزیون در انتخاب نقش نیز گفت: من عموما مدیوم سینما، تلویزیون یا تئاتر برایم فرقی ندارد. فی نفسه بازی در نقش های متفاوت را دوست دارم و اگر هم کار خوبی باشد از تلویزیون دوری نمی کنم. به خاطر فشار کاری، شرایطی مالی و نوع قوانین رسانه ملی تلاش می کنم درست، به موقع و سرجا کار کنم تا کمترین ضعف ها را داشته باشم.

مهر نوشت: بازیگر مجموعه «پرده نشین» در پایان گفت: تلویزیون باید فکر اساسی کند. دایره ممیزی ها بیرون از رسانه ملی برای شبکه های نمایش خانگی و اینترنتی بازتر است و قدرت عمل بیشتری دارند. امیدوارم تلویزیون با شرایط و راهکار بهتر جایگاهی را که در گذشته نزد مردم داشت به دست آورد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳