جمعه ۰۹ آبان ۱۴۰۴  |  Friday, 31 October 2025
کد خبر: ۸۴۸۸
تاریخ انتشار : ۵۲ : ۰۹ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵

حبیب والی نژاد اکران زود هنگام «ایستاده در غبار» را به فال نیک گرفت

تهیه‌کننده «ایستاده در غبار» با اعلام اینکه ۱۹ خرداد اکران این اثر سینمایی آغاز می‌شود از تمام تلاش تیم تولید برای آزادی حاج احمد متوسلیان که فیلم درباره اوست، خبر داد.



دیباچه:

حبیب والی‌نژاد تهیه‌کننده «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان درباره زمان اکران این فیلم سینمایی اظهار کرد: جلسه روز دوشنبه شورای صنفی نمایش ما را غافلگیر کرد چراکه فکر نمی‌کردیم حداقل تا سه هفته آینده زمان اکران‌مان فرا برسد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تعطیلات نیمه خرداد را پیش رو داریم، ضمن هماهنگی با شورای صنفی تصمیم گرفتیم که فیلم را در آغاز ماه مبارک رمضان و از چهارشنبه هفته آینده (۱۹ خردادماه‌) اکران کنیم.

تهیه‌کننده «ایستاده در غبار» جلو افتادن زمان اکران این فیلم را به فال نیک گرفت و گفت: در هفته‌های گذشته اتفاقات زیادی افتاده و جامعه را با حاج احمد متوسلیان آشنا کرده است. گفتگوهای وزیر محترم دفاع و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره زنده بودن ایشان امید زیادی را در دل ما روشن کرده است.

دیباچه-ایستاده در غبار


والی‌نژاد در پایان با اشاره به کمپین درخواست برای آزادی حاج احمد متوسلیان که در فضای مجازی راه افتاده است نیز بیان کرد: اگر این کمپین بتواند تاثیری در جلب نظر سیاست‌مداران و دغدغه‌مندان به روشن شدن وضعیت مبهم ۳۰ و چند ساله ایشان داشته باشد، با کمال افتخار «ایستاده در غبار» را وقف این حرکت مردمی خواهیم کرد؛ چنانکه در این زمینه برنامه‌های ویژه‌ای داریم و از کمپین مردمی freemotevaselian# نیز حمایت می‌کنیم.

«ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان از چهارشنبه هفته آینده ۱۹ خردادماه در سرگروه «زندگی» روی پرده سینماهای کشور خواهد رفت.

این فیلم علاوه بر حضور موفق در سی و چهارمین جشنواره فجر، با ستایش جمعی از اهالی سینما و منتقدان روبرو شد و توانست جایزه بهترین فیلم جشنواره فجر را دریافت کند.

فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» به تهیه‌کنندگی حبیب‌اله والی‌نژاد و با فیلمنامه محمدحسین مهدویان تولید شده و محصول سازمان هنری و رسانه‌ای «اوج» است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: احمد که عصیان نوجوانی‌اش را در سکوت گذرانده، فرمانده لشگری می‌شود که باید در دروازه‌های خرمشهر با دشمن بجنگند اما سرنوشت او فرسنگ‌ها دور از مرز ایران رقم می‌خورد....

مهر نوشت: کانال تلگرامی رسمی فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» با انتشار عکس‌ها، مطالب و تیزرهای جدید از آدرس http://telegram.me/istadedarghobar  در دسترس عموم علاقمندان است.
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴