چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۸۴۳۱
تاریخ انتشار : ۴۸ : ۰۶ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۵
بانک پاسارگاد  پنج اثر و دوسالانه نقاشی دامونفر دو اثر گرانبها از حراج تهران خریداری کردند.



دیباچه:

بانک پاسارگاد  پنج اثر و دوسالانه نقاشی دامونفر دو اثر گرانبها از حراج تهران خریداری کردند.

علی‎اکبر امین‎تفرشی، عضو هیات مدیره بانک پاسارگاد در گفتگو با روابط عمومی حراج تهران اعلام کرد ما با هدف حمایت از اعتلای هنر ایران پای به این عرصه گذاشته ایم، لذا تلاش خواهیم کرد ضمن انجام مسئولیت‎های فرهنگی اجتماعی که در آموزه جهانی از بنگاههای بزرگ اقتصادی انتظار می‏رود، در توسعه و رونق اقتصاد هنر نیز نقش پویایی ایفا کنیم.
امین تفرشی گفت: بانک پاسارگاد از پنجمین حراج تهران پنج اثر شاخص از نخبگان هنری ایران خریداری و تعداد 4 اثر نیز به فروش رسانده است.
او افزود:" خریدهای بانک پاسارگاد بر اساس شماره های آثار در کاتالوگ حراج عبارتند از : ژازه تباتبایی( شماره 9) ،  حسین زنده‎رودی(شماره 49 ) ناصر عصار( شماره 61 ) جلیل ضیاپور (شماره 64) و منوچهر یکتایی( شماره 80) . "
او خاطر نشان کرد بدون اغراق اکنون گنجینه موزه بانک پاسارگاد با در اختیار داشتن بیش از 500 اثر هنری فاخر، که هدیه ای ارزشمند از سوی این بانک به تک تک ایرانیان است، از غنای مثال زدنی برخوردار است و می تواند شناسنامه ای جامع برای هنر مدرن و معاصر ایران ارزیابی شود. بدیهی است هر یک از این آثار به نوبه خود، ارزش افزوده قابل ملاحظه ای نیز یافته اند و علیرغم آنکه هدف از خرید آنها صرفاً سودآوری نبوده بلکه در واقع  با اندیشه حمایت از هنر و هنرمندان ایران زمین و کمک به ایجاد رونق در اقتصاد هنر خریداری گردیده‏اند، اما در عین حال این حرکت از منظر مادی و اقتصادی نیز  سرمایه گذاری بسیار ارزشمندی محسوب می شود. "

از دیگر سو سیف الله پویاراد، مدیر دوسالانه نقاشی دامون فر ویژه جوانان زیر 25 سال اعلام کرد برای فراهم آوردن گنجینه ای شاخص از جوانان و پیشگامان هنر ایران چندی ست از مراجع معتبر، آثار هنری خریداری می کنیم.
او افزود:" امسال نقاشی خط سپید رنگ سید محمد احصایی و نیز نقاشی زیبای زنده یاد فریده لاشایی را از پنجمین حراج تهران خریداری کرده ایم‌؛  سال گذشته البته موفق شدیم سه اثر از این حراجی خریداری کنیم. "
او افزود امیدواریم در گنجینه دامون فر با کنار هم قرار گرفتن آثار جوانان و اساتید بتوانیم پالت خوش رنگ از جریان سیال و پرجوشش هنر ایران ارائه دهیم.

پیش از این نام الناز شاکردوست، بازیگر سینما به عنوان نخستین خریدار پنجمین حراج تهران اعلام شده بود؛ او اثری از ناصر اویسی را خریداری کرد.
پنجمین حراج تهران، هفتم خرداد با فروش 79 اثر در مجموع به قیمت 25 میلیارد و 362 میلیون تومان برگزار شده است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳