جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۸۰۶۳
تاریخ انتشار : ۰۲ : ۰۸ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
مدیر امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از تازه ترین اقدامات این مجموعه برای آماده سازی «ارکستر شهر تهران» سخن گفت.



دیباچه:

بابک ربوخه درباره تازه ترین اقدامات بخش موسیقایی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای آماده سازی «ارکستر شهر تهران» به رهبری اسماعیل تهرانی بیان کرد: خوشبختانه با آغاز ثبت‌نام هنرمندان برای حضور در ارکستر شهر تهران طبق مقرراتی که در فراخوان اصلی اطلاع رسانی شده بود استقبال بسیار خوبی از این مجموعه انجام گرفته و من فکر می کنم روند ثبت نام متقاضیان تا پانزده روز دیگر ادامه پیدا می کند.

دیباچه-بابک ربوخه


وی ادامه داد: پیش بینی ما این است که تا پانزده روز دیگر ثبت نام هنرجویان به طور کامل پایان یابد و اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد با یاری خداوند تا یک ماه آینده اولین تمرین ارکستر شهر تهران برگزار می شود که به طور حتم برنامه های خوبی برای آن در نظر گرفته ایم و به زودی پس از دست یافتن به چارچوب منسجم این مجموعه، برنامه کنسرت ها نیز اعلام خواهد شد.

این کارشناس موسیقی درباره کم شدن فعالیت های امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حوزه موسیقی نواحی بیان کرد: هیچ کم کاری صورت نگرفته است، اتفاقا ما برنامه ریزی های منجسمی داریم تا بتوانیم در این حوزه با جزییات بیشتری کارها را هدایت کنیم و در همین راستا بخشی از فرهنگسراها و خانه های فرهنگ مناطق مختلف شهر تهران را فعال تر کرده ایم. به هر حال برگزاری جشنواره موسیقی «پیامبر مهربانی» نشان داد که هم مردم و هم بدنه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران استقبال بسیار خوبی از جریان ارزشمند موسیقی نواحی ایران به عمل می آورد. کما اینکه برنامه ریزی های ما به شکلی است که بتوانیم دوره دوم این رویداد را با قدرت بیشتری برگزار کنیم.

مهر نوشت: ربوخه درباره مکتب خانه آواز ایرانی نیز گفت: ثبت نام در این مکتب خانه ها مدتی است که آغاز شده اما لازم است هم اطلاع رسانی بیشتری در این زمینه صورت گیرد و هم امکاناتی فراهم شود که هنرجویان شهرستانی نیز با استفاده از سوبسیدهای مختلف شرایط حضور در این برنامه های ارزشمند را داشته باشند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳